ΑΕΚ

Ουζουνίδης: «Μας επηρέασε η αποχή»

Oι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ μετά το ματς με τον ΑΟΧ Κισσαμικό
Ουζουνίδης: «Μας επηρέασε η αποχή»

Για μια ΑΕΚ που δεν ήταν καλή και επηρεασμένη αγωνιστικά από το διάστημα που δεν είχε παιχνίδια έκανε λόγο ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο 50χρονος προπονητής, με δηλώσεις του στην Cosmote ΤV, μετά το τέλος του αγώνα στα Χανιά, επισήμανε: «Νομίζω ότι ήταν εμφανές πως μας επηρέασε το διάστημα που δεν παίζαμε παιχνίδια.

Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, γιατί δεν ήμασταν καλοί. Το θετικό όμως είναι πως πήραμε ένα παιχνίδι στα πόδια μας πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος».

Λίγο αργότερα, στη Συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός της Ένωσης υποστήριξε:

«Παρά το γεγονός ότι ισοφαριστήκαμε στο τέλος το αποτέλεσμα είναι δίκαιο γιατί δεν παίξαμε καλά. Αυτό που φάνηκε ήταν η αγωνιστική απραξία και το μεγάλο διάστημα της αποχής χωρίς αυτό να αποτελεί τη μοναδική δικαιολογία για εμάς αλλά τουλάχιστον είναι καλό που παίξαμε σήμερα αυτό το ματς για να βρούμε καλύτερο ρυθμό ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα τη Δευτέρα.

Στο ποδόσφαιρο όταν δεν τρέξεις και δεν προσπαθήσεις δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν αντίπαλο. Δεν είναι ότι υποτιμήσαμε τον Κισσαμικο γιατί είχαμε πει με τα παιδιά ότι η βαθμολογική του θέση δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες του σαν ομάδα.

Θα έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα και να μην είμαστε αυτοί που θα τρέχαμε πίσω από τους παίκτες του Κισσαμικου. Θα τα δούμε όλα αυτά και εκτιμώ ότι η εικόνα μας τη Δευτέρα θα είναι πολύ καλύτερη από τη σημερινή».

Όσο για τον Νίκλας Χουλτ, ο Σουηδός στάθηκε στο κακό τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, το οποίο στέρησε τη νίκη με τους Χανιώτες. 

«Θέλαμε να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμαστε καλύτεροι. Και στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν εντάξει, αλλά αυτό άλλαξε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Τα καταστρέψαμε όλα. Δεν ξέρω τι συνέβη. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να δεχθούμε το γκολ».

ΑΟΧ Κισσαμικός – ΑΕΚ (1-1): Ρίσκ(ι)αρε και την πάτησε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ουζουνίδης: «Μας επηρέασε η αποχή»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.