ΑΕΚ

ΑΕΚ: Εξελίξεις σύντομα με Σιμόες

Η κατάσταση με τον Πορτογάλο και η απόπειρα του εκπροσώπου του να ρίξει γέφυρες με την Ένωση
ΑΕΚ: Εξελίξεις σύντομα με Σιμόες

Η ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Τάσου Μπακασέτα με την ΑΕΚ, ενδεχομένως να μην είναι η μόνη, αλλά να έχει και… προέκταση. Ο λόγος για τον Αντρέ Σιμόες, του οποίου το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.

Η ικανοποιητική πρόταση που περιμένει ο Αντρέ Σιμόες δεν έχει έρθει και στο θέμα του Πορτογάλου αναμένεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις. Η Αλ Ουάχντα έχει αρκετό καιρό να επανέλθει, με τους Άραβες να έχουν “σιγήσει”.

Ο 29χρονος λοιπόν, δεν μοιάζει να είναι διατεθειμένος να περιμένει προσφορά μέχρι το καλοκαίρι και στο μεσοδιάστημα να βρίσκεται στα “πιτ” συμμετέχοντας μόνο σε προπονήσεις. Kάτι που είναι πολύ πιθανό να τον αναγκάσει ώστε να κάνει εκείνος την κίνηση για αντιστροφή των υπαρχουσών συνθηκών αναφορικά με την πιθανότητα ανανέωσης.

Η κατάστασή του φαίνεται να ξεκαθαρίζει το προσεχές διάστημα, με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή να σχεδιάζει να ρίξει γέφυρες με την διοίκηση των «κιτρινόμαυρων».

Βέβαια, η όποια συζήτηση, θα γίνει με τους όρους της «Ενωσης» και με τα οικονομικά δεδομένα να έχουν ήδη οριοθετηθεί.

Σαμπανάτζοβιτς: «Μεγάλο βήμα το συμβόλαιο με ΑΕΚ»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Εξελίξεις σύντομα με Σιμόες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.