ΑΕΚ

Τη Δευτέρα η κηδεία του άτυχου εργάτη

Στον Κόκκινο Μύλο το ύστατο "αντίο" στον άτυχο άντρα που έχασε τη ζωή του στο εργοτάξιο της "Αγιά Σοφιάς"
Τη Δευτέρα η κηδεία του άτυχου εργάτη

To τελευταίο “αντίο” στον άτυχο εργάτη που έχασε τη ζωή του στο εργοτάξιο της “Αγιά Σοφιάς” θα πουν συγγενείς και φίλοι, στην κηδεία που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (14/1).

Η κηδεια του 60χρονου άντρα θα λάβει χώρα στις τρεις το μεσημέρι στον Κόκκινο Μύλο.

Από την πρώτη στιγμή του δυστυχήματος ο κ. Αλέξανδρος Μεταξας της εργολήπτριας εταιρίας “Ερμώνασσα” επικοινώνησε με την οικογενεια και τα δυο παιδιά του εργαζομένου στο εργοτάξιο και εννοείται ότι προσφέρθηκε και θα καλύψει ως “Ερμώνασσα” τα έξοδα της κηδείας.

Από πλευράς ΑΕΚ, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν επικοινωνήσει ως ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ με την οικογένεια για το τι πρόκειται να κάνουν στη συνέχεια και θα σταθούν δίπλα της, με πρόθεση τα πάντα να κρατηθούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Προς το παρόν, αναμένονται τα επίσημα πορίσματα της έρευνας που έχει ξεκινήσει για την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής, από την Επιθεώρηση εργασίας δεν υπάρχει τίποτα το επιβαρυντικό για το εργοτάξιο και τα μέτρα ασφαλείας.

Η μέχρι σήμερα προανάκριση διεξάγεται στο ΑΤ Ν. Φιλαδέλφειας, στο οποίο έχει υπάρξει κατάθεση όλων.

ΑΕΚ: Χωρίς οπαδούς στα Γιάννενα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τη Δευτέρα η κηδεία του άτυχου εργάτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.