ΑΕΚ

Υπογειοποίηση: Η έναρξη και το παράλληλο… τρέξιμο

Το «πράσινο φως» και η προκήρυξη διαγωνισμού που έρχεται μέσα στον τρέχοντα χειμώνα
Υπογειοποίηση: Η έναρξη και το παράλληλο… τρέξιμο

Η ολοκλήρωση της «Αγιά Σοφιάς» περνάει από την υπογειοποίηση, στον δρόμο μπροστά από την παλιά Σκεπαστή.

Μέσα στο 2019 θα υπάρξει η έναρξη των εργασιών για τη συγκεκριμένη διαδικασία, η οποία θα ωφελήσει τόσο την ΑΕΚ, όσο και την περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας.

Στις αρχές Δεκεμβρίου ξεκίνησε η διαδικασία της υπογειοποίησης, από την Περιφέρεια, η οποία άρχισε να «τρέχει» το χρονικό διάστημα όπου απαιτείται για να δοθεί η μελέτη στη δημοσιότητα.

Αυτή η περίοδος κράτησε έναν μήνα, όσο και προβλεπόταν. Ολοκληρώθηκε, δηλαδή, πριν από λίγες ημέρες. Το επόμενο βήμα είναι να περάσει από μία επιτροπή η όλη διαδικασία και κατόπιν να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός, το σημαντικότερο σκέλος για την δρομολόγηση του έργου.

Οι πληροφορίες θέλουν οριστικές εξελίξεις σχετικά με την προκήρυξη να έχουμε ακόμα και μέσα στον Ιανουάριο. Θα γίνει λοιπόν ο διαγωνισμός από την Περιφέρεια, ώστε να έχουμε ανάδοχο του έργου έως τον Μάη.

Αυτός είναι και ο στόχος που δείχνει πλέον εφικτός, μετά τις όποιες διαβεβαιώσεις έχει πάρει η «Δικέφαλος ΑΕ» από τους ανθρώπους της Περιφέρειας, με την οποία βρίσκεται σε επαφή.

Εφόσον, λοιπόν, όλα εξελιχθούν ομαλώς, αρχές του καλοκαιριού θα ξεκινήσουν οι εργασίες, οι οποίους θα «τρέχουν» παράλληλα με αυτές που αφορούν το γήπεδο.

Σημειωτέον άλλωστε πως η «Αγιά Σοφιά» έχει τη δυνατότητα να «σηκωθεί» ολόκληρη με τη δημιουργία του τέταρτου πυλώνα, ανεξάρτητα από την πορεία που θα διαγράφει η υπογειοποίηση.

ΑΕΚ: Στα ραντάρ της Βίσλα ο Γιούσης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υπογειοποίηση: Η έναρξη και το παράλληλο… τρέξιμο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.