ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πάει στην Νιόν για τα επεισόδια με Άγιαξ

Ένα θετικό μήνυμα ήρθε για την ΑΕΚ στην υπόθεση των επεισοδίων στο ματς του Champions League με τον Άγιαξ. Χωρίς βέβαια στην Ένωση να πανηγυρίζουν για αυτό. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ενημερώθηκαν από την UEFA σχετικά με τον φάκελο της υπόθεσης των επεισοδίων με τον Άγιαξ ότι ολοκληρώθηκε η προδικασία που ακολουθείται σε όλες τις...
ΑΕΚ: Πάει στην Νιόν για τα επεισόδια με Άγιαξ

Ένα θετικό μήνυμα ήρθε για την ΑΕΚ στην υπόθεση των επεισοδίων στο ματς του Champions League με τον Άγιαξ. Χωρίς βέβαια στην Ένωση να πανηγυρίζουν για αυτό.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ενημερώθηκαν από την UEFA σχετικά με τον φάκελο της υπόθεσης των επεισοδίων με τον Άγιαξ ότι ολοκληρώθηκε η προδικασία που ακολουθείται σε όλες τις σοβαρές υποθέσεις και ο σχετικός φάκελος της υπόθεσης και η εκδίκαση θα γίνει στη Νιόν στις 21 Φεβρουαρίου.

Ταυτόχρονα έγινε δεκτό το αίτημα της ΑΕΚ για ακρόαση και θα καταθέσει και προφορικά εκτός από το υπόμνημα που έχει ήδη δοθεί με τις θέσεις μέσω των εκπροσώπων της.

H υπόθεση παραμένει πολύ σοβαρή και φυσικά στην Ένωση δεν εφησυχάζουν σε τίποτα
Η UEFA φαίνεται να έχει άνεση χρόνου για την ΑΕΚ μια και δεν έχει φέτος άλλο ευρωπαϊκό ματς και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να βιαστεί.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Πάει στην Νιόν για τα επεισόδια με Άγιαξ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.