ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πόνσε και μηδέν παθητικό παράγοντες νίκης

Το «κανόνι» της Ένωσης και το αμυντικό σερί στις νίκες αποτελούν τα βασικά χαρτιά της Ένωσης για επικράτηση κόντρα στον Αστέρα
ΑΕΚ: Πόνσε και  μηδέν παθητικό παράγοντες νίκης

Στην αποψινή (19:30, novasports 1) αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, η ΑΕΚ καλείται να κατακτήσει τη νίκη. Παράγοντες που μπορούν να γείρουν την πλάστιγγα προς το μέρος της, η καλή αμυντική λειτουργία και ο… Πόνσε.

Ο Αργεντίνος φορ, αισθάνεται ομολογουμένως σαν στο… σπίτι του στο ΟΑΚΑ. Από τα εννέα γκολ που μετρά μέχρι τώρα ο Πόνσε στη Σούπερ Λιγκ, τα έξι τα έχει πετύχει στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Και από τα επτά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα η ΑΕΚ εντός έδρας στο πρωτάθλημα, ο Αργεντινός φορ έχει βρει δίχτυα στα πέντε, με μοναδικές εξαιρέσεις στους αγώνες με Ολυμπιακό και Ατρόμητο. Βέβαια, στο ντέρμπι με τους “ερυθρόλευκους” ήταν τραυματίας και στο ματς με την ομάδα του Περιστερίου, είχε μπει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναφορικά με τα «τρίποντα» πάντως, βασική προϋπόθεση για την Ένωση είναι και το μηδέν παθητικό. Σε όλες τις νίκες άλλωστε, που έχει πανηγυρίσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα εντός έδρας (5), ο Δικέφαλος κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό, ότι αυτό το αμυντικό σερί επεκτείνεται σε όλες τις εννιά (!)φετινές νίκες στο πρωτάθλημα.

Επομένως, κόντρα στους Αρκάδες, η αμυντική γραμμή της ΑΕΚ, αλλά και ο Μπάρκας, θα πρέπει να παρουσιαστούν το ίδιο αποτελεσματικοί όπως στα προηγούμενα παιχνίδια.

Μοράν: Ουραγός στην ιεραρχία των χαφ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Πόνσε και μηδέν παθητικό παράγοντες νίκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.