Εχει όπλο τα video, ανοικτή σε κλήση Κομίνη

Να λάμψει η αλήθεια ζητά η ΠΑΕ ΑΕΚ στο υπόμνημα των 50 σελίδων που κατέθεσε στην επιτροπή εφέσεων
Εχει όπλο τα video, ανοικτή σε κλήση Κομίνη

Το φως της δημοσιότητας είδε το υπόμνημα των 50 σελίδων που κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΚ στην επιτροπή εφέσεων.

Σύμφωνα με αυτό, η Ενωση ζητά να ληφθεί υπόψιν όλο το οπτικό υλικό αλλά και να κληθεί για κατάθεση ο ίδιος ο διαιτητής Κομίνης (κάτι που ζητάει και ο ΠΑΟΚ), προκειμένου να λάμψει -όπως τονίζει- η αλήθεια.

Μέσα στο υπόμνημα που κατέθεσαν οι «κιτρινόμαυροι», καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί του ΠΑΟΚ, με αποδεικτικά στοιχεία το βίντεο, αλλά και το υλικό από τις κάμερες των αποδυτηρίων.

Επίσης, γίνεται αναφορά στο ότι στη διάρκεια της διαδικασίας και σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό έγιναν δεκτά όλα τα αιτήματα του ΠΑΟΚ, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

Η ΑΕΚ εμφανίζεται ανοικτή στο να καταθέσει ο Γιώργος Κομίνης και να διευκρινίσει ποιος είναι ο λόγος διακοπής του αγώνα και αν ποτέ σφύριξε διατάσσοντας την επανέναρξη του αγώνα.

Η ΠΑΕ επικαλείται ότι ο ένας και μοναδικός λόγος διακοπής του ντέρμπι είναι η είσοδος Σαββίδη με όπλο και με τη συνοδεία της ασφάλειάς του στον αγωνιστικό χώρο, η απειλητική κίνησή του προς τον διαιτητή (μαζί με την ευθεία απειλή από πλευράς Μίχελ) και η διπλή επίθεσή του προς τον πάγκο της ΑΕΚ.

Επίσης στο υπόμνημα υπάρχει αναφορά στο ότι δεν γίνεται να μην είναι λόγος διακοπής αγώνα αυτό το γεγονός, που εξελίχθηκε live μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών, όταν αποτέλεσε λόγο διακοπής ολόκληρου πρωταθλήματος με επίσημο έγγραφο και υπογραφή της ελληνικής κυβέρνησης.

Ένα περιστατικό που καταδικάστηκε από UEFA και FIFA, που δυσφήμησε την Ελλάδα στο διεθνή Τύπο και που σε επίσημο έγγραφο της FIFA αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο απειλής με GREXIT.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εχει όπλο τα video, ανοικτή σε κλήση Κομίνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.