ΑΕΚ

Ο Λάζαρος θύμισε… Τζορκαέφ! (vid)

Η «Gazzetta dello Sport» παρομοίασε το γκολ του Χριστοδουλόπουλου με αυτό το Τζορκάεφ από ένα παιχνίδι Ίντερ-Ρόμα από το 1997!
Ο Λάζαρος θύμισε… Τζορκαέφ! (vid)

Ένα γκολ σαν αυτό που πέτυχε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στον χθεσινό (18/4) ημιτελικό της ΑΕΚ με τη Λάρισα, δεν θα μπορούσε να μην αναπαραχθεί από τα μεγάλα ευρωπαϊκά δίκτυα. Μεταξύ αυτών και η «Gazzetta dello Sport», η οποία μάλιστα παρομοίασε το γκολ με ένα αντίστοιχο που είχε πετύχει ο Γιούρι Τζορκαέφ σε παιχνίδι Ίντερ-Ρόμα.

Το τέρμα που έτυχε ο Χριστοδουλόπουλος είναι σπάνιας ομορφιάς και μάλιστα αυτό που πρέπει να πιστωθεί στον Έλληνα διεθνή είναι η έμπνευσή του και η τόλμη του, σε ένα τέτοιο χρονικό σημείο, ενώ η ομάδα του χρειαζόταν οπωσδήποτε το γκολ. Γιατί είναι αλλιώς να το κάνεις στο 3-0 και να είσαι χαλαρός κι αλλιώς στο 94’, στο 0-0 και εκείνη την στιγμή να χάνεις την πρόκριση.

Αυτό λοιπόν το γκολ εξυμνήθηκε από την σπουδαία ιταλική εφημερίδα, η οποία μάλιστα έγραψε στο twitter: «Λάζαρος όπως Τζορκαέφ, στο 94’ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας».

Δείτε το tweet της «Gazzetta dello Sport»:

Το γκολ του Χριστοδουλόπουλου:

Και το γκολ του Τζορκάεφ:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Λάζαρος θύμισε… Τζορκαέφ! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.