Χιμένεθ και Γκάλο στο Sportime.gr: «Συγκέντρωση στο πρωτάθλημα»

Ροντρίγκο Γκάλο και Μανόλο Χιμένεθ μίλησαν στο Sportime.gr για τη νίκη επί της ΑΕΛ, την πρόκριση στον τελικό και το πρωτάθλημα
Χιμένεθ και Γκάλο στο Sportime.gr: «Συγκέντρωση στο πρωτάθλημα»

Η ΑΕΚ πήρε με περιπετειώδη τρόπο την πρόκριση για τον τελικό κυπέλλου, με το εκπληκτικό γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου απέναντι στην ΑΕΛ την Τετάρτη (18/4). Για ακόμα μία φορά ο κόσμος της Ένωσης έζησε μία… καρδιακή εμπειρία, αλλά στο φινάλε πήρε αυτό που ήθελε.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας της ΑΕΚ, ο Ροντρίγκο Γκάλο, μίλησε στο Sportime.gr για την δραματική πρόκριση και τα ματς που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

«Η αλήθεια είναι ότι αργήσαμε να σκοράρουμε. Σπαταλήσαμε πολύ χρόνο, παρότι όλοι θέλαμε να πάρουμε το προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο», είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος μπακ και συνέχισε: «Δόξα τω Θεώ, ήρθε το γκολ, ακόμα και στην τελευταία φάση, πράγμα που μας κάνει εξαιρετικά χαρούμενους, καθώς περάσαμε στον τελικό. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε, καλώς ή κακώς, στο πρωτάθλημα και στο παιχνίδι της Κυριακής. Οποιαδήποτε σκέψη σχετικά με τον τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ, μπορεί να περιμένει. Θα γίνει την κατάλληλη στιγμή».

Από την πλευρά του, ο Μανόλο Χιμένεθ υποστήριξε: «Είμαστε μια ομάδα που συνεχώς προσπαθεί για το καλύτερο. Αυτό κάναμε κι όσο βλέπαμε ότι δεν μπορούσαμε να διασπάσουμε την άμυνα της ΑΕΛ. Αυτό θα επιχειρήσουμε και με τον ΠΑΟΚ».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χιμένεθ και Γκάλο στο Sportime.gr: «Συγκέντρωση στο πρωτάθλημα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.