Τρέλα στην ΑΕΚ, «έφυγαν» πάνω από 18.000 εισιτήρια!

Πανζουρλισμός στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό (22/4) και της επικείμενης φιέστας
Τρέλα στην ΑΕΚ, «έφυγαν» πάνω από 18.000 εισιτήρια!

Η επική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ, έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο της ΑΕΚ. Μετά από 24 χρόνια, η Ένωση ετοιμάζεται να επιστρέψει στον θρόνο της και το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό έχει χαρακτήρα φιέστας, αφού της αρκεί η ισοπαλία για να πανηγυρίσει και τυπικά το πρωτάθλημα.

Η προπώληση των εισιτηρίων μόλις την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους έχει φτάσει στις 18.000. Το εκδοτήριο έκλεισε την Πέμπτη (19/4) σε αυτά τα υψηλά επίπεδα, ενώ και ηλεκτρονικά γίνεται πανικός με τα εισιτήρια. Είναι χαρακτηριστικό ότι τέτοια προπώληση δεν είχε σημειωθεί ούτε στο μεγάλο ματς για το Κύπελλο το 2015 με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Έχουν, ήδη, γεμίσει οι Θύρες 7 και 11 και οι συνδεσμιακές 1, 35 και 15, ενώ ο κόσμος έχει διασκορπιστεί σε πολλές θύρες στο ΟΑΚΑ και έχουν σημαντικό αριθμό διάθεσης. Πάντως, μέχρι αργά το βράδυ αναμένεται να γεμίσουν και άλλες θύρες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρέλα στην ΑΕΚ, «έφυγαν» πάνω από 18.000 εισιτήρια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.