ΑΕΚ

Το συλλεκτικό match programme του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό (pic)

Τις ιστορικές στιγμές θα περιλαμβάνει το match programme της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό, όπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Ο «Δικέφαλος» υποδέχεται τους Βοιωτούς την Κυριακή (22/04, 19:00) στο ΟΑΚΑ, σε έναν αγώνα φιέστα, καθώς εξασφαλίζει μαθηματικά τον φετινό τίτλο του πρωταθλήματος. Όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΚ το ειδικό βιβλίο για το παιχνίδι με την ομάδα...
Το συλλεκτικό match programme του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό (pic)

Τις ιστορικές στιγμές θα περιλαμβάνει το match programme της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό, όπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο «Δικέφαλος» υποδέχεται τους Βοιωτούς την Κυριακή (22/04, 19:00) στο ΟΑΚΑ, σε έναν αγώνα φιέστα, καθώς εξασφαλίζει μαθηματικά τον φετινό τίτλο του πρωταθλήματος. Όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΚ το ειδικό βιβλίο για το παιχνίδι με την ομάδα της Λιβαδειάς θα έχει όλες τις στιγμές της ιστορίας του συλλόγου, αφιερωμένο στη διαφαινόμενη κατάκτηση της κορυφής της Superleague.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το συλλεκτικό match programme του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.