Χιμένεθ: «Πολύ εξελίξιμος ο Αλμπάνης»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ είπε ότι η σκέψη των παικτών του είναι στον τελικό του Κυπέλλου
Χιμένεθ: «Πολύ εξελίξιμος ο Αλμπάνης»

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος η ΑΕΚ δεν κατάφερε να περάσει από την Κέρκυρα μένοντας το βράδυ της Κυριακής (29/4) στο 0-0 με τους νησιώτες.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε πως οι παίκτες του είχαν το μυαλό τους στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ αναφέρθηκε και στον Χρήστο Αλμπάνη.

Αναλυτικά:

«Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις όταν μένουν δύο αγώνες και έχεις πάρει ήδη το πρωτάθλημα. Και να έχεις και πολλές απουσίες. Αλλά η ομάδα προσπάθησε και αυτό φάνηκε, όμως μας έλειψε το να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι».

Για το αν επηρέασε ότι η σκέψη των παικτών είναι στον τελικό: «Ναι. Είναι δύσκολο να πεις ότι πρέπει να συγκεντρωθείς, όταν έχεις εκπληρώσει έναν τόσο δύσκολο στόχο. Είναι πάρα πολύ πολύπλοκο το να ελέγξεις τον ανθρώπινο νου για να μείνει συγκεντρωμένος».

Για τον Αλμπάνη και τις μεταγραφές: «Η ΑΕΚ είναι τόσο μεγάλη που εγώ δεν χρειάζεται να μιλάω εκ μέρους της. Ο Αλμπάνης είναι ένας παίκτης που μπορεί να προοδεύσει πολύ και είναι ένας έξυπνος παίκτης. Και σε κάθε ενδεκάδα της ΑΕΚ παίζουν πέντε – έξι Έλληνες. Η ομάδα κοιτάει το μέλλον και εγώ θέλω να έρθουν οι καλύτεροι παίκτες. Ο Αλμπάνης είναι ένας παίκτης πολύ εξελίξιμος».

Για την Κέρκυρα: «Λυπάμαι για τον υποβιβασμό της Κέρκυρας, όμως δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό που επιθυμώ είναι να κάνει μια καλή προσπάθεια και να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χιμένεθ: «Πολύ εξελίξιμος ο Αλμπάνης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.