ΑΕΚ

Λιβάια, η ακριβότερη μεταγραφή της ΑΕΚ από το 2008

Ο Κροάτης άσος ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής της την τελευταία δεκαετία για τον οποίο η "Ενωση" δαπάνησε πάνω από ένα εκατ. ευρώ
Λιβάια, η ακριβότερη μεταγραφή της ΑΕΚ από το 2008

Η συνεισφορά του χιλιοειπώμενη και χιλιογραμμένη. Ποδοσφαιριστές όπως ο Μάρκο Λιβάια, με οπαδικό έρεισμα και ικανότητα, πρέπει να συνεχίζουν σε συλλόγους που κατακτούν την κορυφή και να τη βοηθούν να παραμείνει εκεί. Αυτό λοιπόν έκανε η ΑΕΚ, βγάζοντας ένα άκρως δελεαστικό ποσό από τα ταμεία της.

Ο Κροάτης άσος θα φοράει μέχρι το 2021 τη φανέλα της “Ενωσης” και γι’ αυτό ο Δημήτρης Μελισσανίδης έβαλε βαθιά το χέρι στη τσέπη καταβάλλοντας τη ρήτρα του παίκτη, που είναι στα 1,8 εκατ. ευρώ. Χρήματα διόλου ευκαταφρόνητα και που θα πρέπει να ανατρέξουμε πίσω στο χρόνο για να δούμε μια παρόμοια επένδυση για έναν μόνο ποδοσφαιριστή.

Ο Λιβάια είναι η ακριβότερη μεταγραφή της ΑΕΚ από το 2008, ήτοι την τελευταία δεκαετία. Τα 3,1 εκατ. ευρώ που εισέπραξε ο Πανιώνιος τον Αύγουστο εκείνης της χρονιάς από τη τότε διοίκηση Νικολαΐδη για τον Ραφίκ Τζεμπούρ, ήταν το αμέσως προηγούμενο ποσό που ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο. Για την ακρίβεια η μεταγραφή του Βαλκάνιου φορ είναι στα δύο (ρήτρα + 200 χιλιάδες το φετινό “ενοίκιο” στη Λας Πάλμας).Μοιραία, λόγω των εξελίξεων των προηγούμενων ετών, η “Ενωση” δεν κατόρθωσε να δαπανήσει ένα παρόμοιο ποσό, μέχρι τον τύπο που κάνει…μάγια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λιβάια, η ακριβότερη μεταγραφή της ΑΕΚ από το 2008», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.