ΑΕΚ

Το 48ώρο του Χιμένεθ

Κρίνεται άμεσα το μέλλον του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο της ΑΕΚ, «ενοχλούν» τα συνεχή δημοσιεύματα από την Ιβηρική Χερσόνησο
Το 48ώρο του Χιμένεθ

Στην τελική της ευθεία μπαίνει το θέμα της παραμονής του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ. Οι επόμενες ημέρες θα είναι και οι καθοριστικές, αφού μέσα στο σαββατοκύριακο θα πρέπει να λήξει οριστικά το θέμα ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, όπως αναφέρει η έντυπη έκδοση του Sportime στο φύλλο της Πέμπτης (24/5). Είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Τα δημοσιεύματα και οι πληροφορίες από την Ισπανία που θέλουν τον 54χρονο τεχνικό να δέχεται προτάσεις από ομάδες της χώρας του (π.χ. Λας Πάλμας) έχουν δημιουργήσει μία μικρή ενόχληση στους «κιτρινόμαυρους». Χωρίς βέβαια, το γεγονός αυτό να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα.

Ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για όλους! 21+

Αλλά το θέμα για την ΑΕΚ είναι να βρεθεί η χρυσή τομή στο νέο συμβόλαιο που θα υπογράψουν οι δύο πλευρές, με την οικονομική διαφορά να μην είναι μεγάλη. Αλλά προς το παρών μοιάζει ικανή να κρατάει σε απόσταση την ΠΑΕ και τον Χιμένεθ και το θέμα να μην «κλείνει» θετικά.

Στην Ένωση επιθυμούν να δοθεί ένα τέλος στο σίριαλ. Και είτε να πορευθούν με τον Ισπανό τεχνικό, είτε να μπουν σε διαδικασία εύρεσης του αντικαταστάτη του.

Αυτή τη στιγμή, όλα τα ενδεχόμενα παίζουν για την παραμονή ή όχι του Μανόλο Χιμένεθ στην πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Στο Sportime του Σαββάτου (26/5) ΔΩΡΕAΝ το άλμπουμ της PANINI του Μουντιάλ 2018 +6 αυτοκόλλητα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το 48ώρο του Χιμένεθ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.