“Δεν χρειάζεται να κόπτεστε τόσο για την ΑΕΚ”

Το καυστικό μήνυμα του Ανδρέα Δημάτου για το "ενδιαφέρον" των αντιπάλων της ΑΕΚ.
“Δεν χρειάζεται να κόπτεστε τόσο για την ΑΕΚ”

Τη δική του απάντηση με αφορμή το δημοσιεύματα ιστοσελίδων φιλικά προσκείμενων στον Ολυμπιακό έδωσε ο Ανδρέας Δημάτος μέσω Facebook. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε την αντίθεσή του σε αυτά και συνέστησε στους αντιπάλους της ομάδας “να μην ενδιαφέρονται τόσο για εκείνην”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του διευθυντή επικοινωνίας της “Ένωσης”:

“Κατανοούμε την ανησυχία σας για την ΑΕΚ, αλλά ειλικρινά δεν χρειάζεται να κόπτεστε τόσο πολύ…
Μας συγκινήσατε!
Προφανώς επειδή κρατήσατε την περσινή σας ομάδα, σας τρόμαξαν οι δικές μας προσθοαφαιρέσεις…
Δεν χρειάζεται όμως τόσο μεγάλο ενδιαφέρον! Εμείς καλά θα είμαστε και αγωνιστικά και… οικονομικά αφού έχετε τόση αγωνία!
Και κυρίως μην το κάνετε τόσο συντονισμένα…”.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1539661452828177&set=pcb.1539661496161506&type=3&theater

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «“Δεν χρειάζεται να κόπτεστε τόσο για την ΑΕΚ”», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.