Κάιπερς και με τη… βούλα στην ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η αγορά του Βέλγου επιθετικού από τον Εργοτέλη στην "Ένωση"
Κάιπερς και με τη… βούλα στην ΑΕΚ

Εδώ και καιρό υπήρχε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για εκείνον, αλλά το τυπικό μέρος για την πραγματοποίηση της μεταγραφής είχε “παγώσει”. Πλέον, τα δικαιώματα του Ούγκο Κάιπερς ανήκουν στην “Ένωση”, η οποία κατέβαλε τα 300 χιλιάδες ευρώ στον Εργοτέλη και ολοκλήρωσε την αγορά του. 

Ο Βέλγος επιθετικός έκανε θραύση με τη φανέλα των Κρητικών στη φετινή Football League σκοράροντας 22 τέρματα σε 28 αγωνιστικές. Το μόνο που μένει προκειμένου να κλείσει κάθε εκκρεμότητα, είναι η τελική συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για τετραετές συμβόλαιο. Κάτι που στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο θεωρούν ότι θα γίνει λίαν συντόμως, από τη στιγμή που έχουν ολοκληρώσει πρακτικά τη μεταγραφή, με την αποστολή των χρημάτων στον Εργοτέλη και έχουν πάρει τα χαρτιά του 21χρονου φορ στα χέρια τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κάιπερς και με τη… βούλα στην ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.