ΑΕΚ

Όταν η οικογένεια προηγείται της δόξας

Ο Μανόλο Χιμένεθ, σε συνέντευξή του στην ισπανική τηλεόραση, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο έφυγε από την ΑΕΚ και επέστρεψε στην πατρίδα του
Όταν η οικογένεια προηγείται της δόξας

Ενα μήνα πριν, βρισκόταν ακόμα στο τιμόνι της. Ο Μανόλο Χιμένεθ βοήθησε την ΑΕΚ να επιστρέψει στον ελληνικό θρόνο, αλλά τελικώς δεν ανανέωσε την συνεργασία του μαζί της και επέστρεψε στην πατρίδα του. Οι λόγοι για το «αντίο», ανεξήγητοι για πολλούς, μιας και το μομέντουμ να συνεχίσει τη δουλειά του ήταν ιδανικό. Όμως για τον Ανδαλουσιάνο τεχνικό, η επαγγελματική επιτυχία δεν αποτελεί την νο1 προτεραιότητα στη ζωή του.

Ο 54χρονος προπονητής, μιλώντας στο ισπανικό κανάλι «Canal Sur», αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, γιατί δεν παρέμεινε στην «Ένωση» και επέλεξε να δεχτεί την πρόταση της Λας Πάλμας.

«Αποφάσισα να ανταλλάξω το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σεγούντα Ντιβισιόν, αλλά η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμουν να βρίσκομαι δίπλα στην οικογένειά μου. Λόγω ενός προβλήματος, δεν θέλω να είμαι μακριά. Είμαι κοντά στη Σεβίλλη γιατί με μια απευθείας πτήση είμαι εκεί μέσα σε δύο ώρες. Γι’ αυτό έπρεπε να ξεχάσω το γεγονός ότι θα μπορούσα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να είμαι κοντά στην μητέρα μου και αυτό με έκανε να ανταλλάξω τη δόξα και τα χρήματα, τα οποία ήταν πολύ καλά στην ΑΕΚ», τόνισε ο Χιμένεθ ξεκαθαρίζοντας τα πάντα για την αποχώρησή του από την «Ένωση», ενώ στη συνέχεια επικεντρώθηκε στο δύσκολο έργο που θα έχει στην ομάδα των Κανάριων Νησιών.

Ειλικρινείς κουβέντες από έναν ντόμπρο άνθρωπο, ο οποίος πέρα από εξαιρετικός επαγγελματίας διαθέτει και απαράμιλλο ήθος. Μα πάνω απ’όλα ανιδιοτελής, πρόθυμος να βάλει σε δεύτερο πλάνο την δόξα και να δώσει τα πρωτεία στο μεγάλο κεφάλαιο της οικογένειας. Ακόμα και έτσι όμως, η επιτυχία για τον Μανόλο Χιμένεθ, είναι κάτι που θα (ξανά) έρθει σύντομα ούτως ή άλλως.

Τα μεταγραφικά “πρέπει” της ΑΕΚ σε αριθμούς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όταν η οικογένεια προηγείται της δόξας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.