ΑΕΚ

«Τα βρήκαν ΑΕΚ και Άντερλεχτ για Βράνιες»

Για οριστική συμφωνία κάνει λόγο δημοσίευμα από το Βέλγιο
«Τα βρήκαν ΑΕΚ και Άντερλεχτ για Βράνιες»

Το… σίριαλ με το αν θα μετακομίσει τελικά στο Βέλγιο ο Όγκνιεν Βράνιες, φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα των Βέλγων, η ΑΕΚ τα έχει βρει με την Άντερλεχτ και η μεταγραφή θα τελειώσει άμεσα (ακόμη και μέσα στα επόμενα 24ωρα), με τον Βόσνιο να φοράει τελικά την μοβ φανέλα.

Η Derniere Heure αναφέρει στο δημοσίευμά της πως οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε ένα ποσό μεταξύ των 3,2 και 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που ζητά και η ΑΕΚ (3,2 για την μεταγραφή συν κάποια μπόνους).

Οι Βέλγοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν δικό τους τον αμυντικό του «δικεφάλου» και γι’ αυτό αποφάσισαν να που το «ναι» στις απαιτήσεις των πρωταθλητών ομάδων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα μένουν κάποια τυπικά θέματα για να ολοκληρωθεί το deal και να πάει ο παίκτης στο Βέλγιο ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Έτσι, όπως ισχυρίζεται και η έγκυρη εφημερίδα του Βελγίου, κάνει λόγο για οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και μένει να δούμε πλέον αν και πότε θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του Βράνιες στην ομάδα των Βρυξελλών.

Κοντά στην Άντερλεχτ ο Βράνιες

“Κοντά σε συμφωνία ΑΕΚ- Άντερλεχτ για Βράνιες”

Ήρθε η Άντερλεχτ για Βράνιες, θα ανέβει στα 3,5 εκατ. ευρώ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Τα βρήκαν ΑΕΚ και Άντερλεχτ για Βράνιες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.