ΑΕΚ

Σοβαρό ενδιαφέρον Στουτγκάρδης για Γαλανόπουλο

Η γερμανική ομάδα έχει «τσεκάρει» το νεαρό μέσο της ΑΕΚ, ο οποίος άλλαξε πρόσφατα μανατζερική στέγη
Σοβαρό ενδιαφέρον Στουτγκάρδης για Γαλανόπουλο

Ο Κώστας Γαλανόπουλος θεωρείται ένα από τα μεγάλα πρότζεκτ της ΑΕΚ και οι εμφανίσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ. Στουτγκάρδη, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, αλλά και ομάδες της Ιβηρικής χερσονήσου παρακολουθούν το νεαρό μέσο.

Ιδιαίτερα οι συνεχείς ματιές των δύο συλλόγων από την Μπουντεσλίγκα, κάθε άλλο παρά τυχαίες μπορούν να χαρακτηριστούν.

Ο 20χρονος μέσος της Ενωσης πρόσφατα πραγματοποίησε μία στρατηγική κίνηση αλλάζοντας μανατζερική στέγη. Η συνεργασία με τον Πολ Κουτσολιάκο, αποτελεί έναν σημαντικό λόγο για τον οποίο το όνομα του χαφ των «κιτρινόμαυρων» παίζει πολύ στις λίστες των γερμανικών ομάδων.

Οντας ατζέντης με μεγάλη επιρροή, πλούσιο βιογραφικό και διασυνδέσεις στο εξωτερικό  εδώ και αρκετά χρόνια,  ο Κουτσολιάκος φαντάζει ως ο άνθρωπος-κλειδί για να συμπεριλάβει τον 20χρονο χαφ στην παροικία των Ελλήνων ποδοσφαιριστών σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Το έντονο ενδιαφέρον (κυρίως) από την Στουτγκάρδη για τον παίκτη της ΑΕΚ υπάρχει και το γεγονός πως ο ομογενής μάνατζερ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη συγκεκριμένη ομάδα, ενδεχομένως να αποδειχθεί καθοριστικό ώστε να έρθει μία ικανοποιητική πρόταση στα γραφεία των «κιτρινόμαυρων».

Τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Γαλανόπουλου άλλωστε ταιριάζουν στην Μπουντεσλίγκα. Εξαιρετική φυσική κατάσταση, ταχυδυναμικός, εργατικός και τακτικά προσηλωμένος, είναι κάποια από τα προσόντα τα οποία «κουμπώνουν» με τα «θέλω» του ιστορικού συλλόγου, στον οποίο αγωνίζεται και ένα άλλο Ελληνόπουλο, ο Τάσος Δώνης.

Ακολουθώντας το παράδειγμα και των άλλων διεθνών που έπαιξαν στα γερμανικά γήπεδα, η προοπτική της Μπουντεσλίγκα φαντάζει ιδανική για τον 20χρονο. Παρόλο που τεχνικά και τακτικά έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης, ο νεαρός μέσος θα μπορούσε να αποτελέσει ένα πολύτιμο γρανάζι στο εν λόγω ρόστερ, που αρέσκεται περισσότερο στο αδιάκοπο μαρκάρισμα και λιγότερο στο physical game.

Όσοι δε, έχουν παρακολουθήσει τη φετινή διαδρομή της Στουτγκάρδης στο πρωτάθλημα, έχουν διαπιστώσει ότι το κέντρο της χρειάζεται ανανέωση, ηλικιακά αλλά και αγωνιστικά. Οι νέες ιδέες που έχει επιβάλει ο Ταϊφούν Κορκούτ εξάλλου στο παιχνίδι της, ευνοούν ποδοσφαιριστές όπως ο ακούραστος Γαλανόπουλος.

Ο αρχηγός και κεντρικός χαφ, Κρίστιαν Γκέντνερ, βαδίζει προς τα 33 και οι αντιδράσεις με την ταχύτητά του μειώνονται όσο περνάει ο καιρός. Γι’ αυτό κι οι Σουηβοί «ψάχνονται» για νέο «αίμα», το οποίο δεν αποκλείεται να είναι ελληνικής προέλευσης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοβαρό ενδιαφέρον Στουτγκάρδης για Γαλανόπουλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.