ΑΕΚ

Καμία αύξηση στις τιμές των διαρκείας της ΑΕΚ

Φανερά πιο προσιτά σε οικονομικό επίπεδο θα είναι τα εισιτήρια της "Ένωσης" συγκριτικά με πέρυσι
Καμία αύξηση στις τιμές των διαρκείας της ΑΕΚ

Τα νέα εισιτήρια διαρκείας που αναμένεται να κυκλοφορήσουν την ερχόμενη Πέμπτη (21/6), θα παρουσιαστούν αύριο από την ΑΕΚ, τα οποία αναμένεται να έχουν καλύτερες τιμές από πέρυσι.

Συγκεκριμένα, δεν θα υπάρξει καμία αύξηση στα νέα διαρκείας, με τον εξορθολογισμό των τιμών να αποτελεί βασικός στόχος της “Ένωσης” σε σχέση με την περυσινή χρονιά. Ένα πλάνο το οποίο θα ισχύσει τόσο για τα απλά εισιτήρια όσο και για τις κάρτες. Παράλληλα, θα υπάρξει και επέκταση θέσεων σε προνομιακή τιμή, η οποία τν περασμένη σεζόν αφορούσε μόνο τη Θύρα 3.

Η αυριανή παρουσίαση (14:00, στα γραφεία της ΑΕΚ) θα έχει άρωμα κατάκτησης πρωταθλήματος αλλά και προοπτικής επιστροφής στο Champions League, με τις προσδοκίες για ανεβασμένο αριθμό πωλήσεων στα διαρκείας να είναι υψηλές (πέρυσι η ΑΕΚ “έκοψε 10 χιλιάδες).

Αύριο η παρουσίαση των διαρκείας της ΑΕΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καμία αύξηση στις τιμές των διαρκείας της ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.