ΑΕΚ

Αγόρασε το προπονητικό στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

Σε μια κίνηση ουσίας και επένδυσης για το μέλλον προχώρησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης
Αγόρασε το προπονητικό στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

Σε μια σημαντική κίνηση φαίνεται να προχώρησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, καθώς σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΚ αγόρασε το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα και εν συνεχεία το κάνει δωρεά στην ομάδα. 

Οπως υποστηρίζουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Από σήμερα οι προπονητικές εγκαταστάσεις ανήκουν στην ΑΕΚ. Στον γνωστό πλειστηριασμό που διενεργήθηκε σήμερα (4/7), ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν εκείνος που το αγόρασε. Μια σημαντική πρωτοβουλία από τον διοικητικό ηγέτη της «Ένωσης», ο οποίος δεν αγόρασε μόνο την υπάρχουσα περιοχή, αλά και 70 επιπλέον στρέμματα για την επέκταση των γηπέδων και την πραγματοποίηση των γενικότερων μελλοντικών σχεδίων ου έχει ο ίδιος για το προπονητήριο στα Σπάτα.

Μια ιδιαίτερα σημαντική μέρα λοιπόν για τους “κιτρινόμαυρους”, καθώς έληξε το θέμα του χρέους από το δάνειο για τα Σπάτα και μαζί με την ανέγερση του γηπέδου, πλέον δύο μεγάλα πρότζεκτ που θα αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο το πρεστίζ του συλλόγου, είναι στα σκαριά»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αγόρασε το προπονητικό στα Σπάτα ο Μελισσανίδης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.