Sportime

Ικανοποιημένος με τους... επτά Λαρισαίους ο Αντωνίου

«Είχαμε κάποια θέματα στο α’ ημίχρονο…», παρατήρησε ο τεχνικός της ΑΕΛ

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Ικανοποιημένος με τους... επτά Λαρισαίους ο Αντωνίου
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Θετικά είδε τη χρησιμοποίηση επτά Λαρισαίων στο φιλικό ματς με τον ΟΦΗ ο Σωτήρης Αντωνίου.

"Είχαμε κάποια θέματα στο α' ημίχρονο, νομίζω όμως ότι στο β' είχαμε πιο βελτιωμένη εικόνα", παρατήρησε ο τεχνικός της ΑΕΛ.

Οι δηλώσεις του: «Ήταν ένα αρκετά καλό, ποιοτικό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Βγάλαμε σίγουρα σαφές συμπεράσματα, είχε ρυθμό το παιχνίδι, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, που άνοιξαν οι χώροι.

Το αποτέλεσμα ορισμένες φορές δεν παίζει σημαντικό ρόλο. Σημαντικό ρόλο παίζει σε αυτά τα παιχνίδια να δεις αν οι παίκτες σου υλοποιούν πράγματα τα οποία έχεις σχεδιάσει στην προπόνηση.

Είχαμε κάποια θέματα στο α' ημίχρονο, νομίζω όμως ότι στο β' είχαμε πιο βελτιωμένη εικόνα. Τα νέα παιδιά τα οποία έπαιξαν στο β' ημίχρονο απέδειξαν ότι πραγματικά αξίζουν που βρίσκονται στο ρόστερ της ΑΕΛ.

Έπαιξαν επτά Λαρισαίοι. Αυτό είναι κάτι που τα τελευταία χρόνια δεν έχει γίνει σε υψηλό επίπεδο - αναφέρομαι στη Super League. Ήταν κάτι που το θέλαμε.

Έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, νομίζω ότι το σκορ δεν παίζει κανένα σημαντικό ρόλο. Είναι μόνο θέμα πρεστίζ, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο».

http://www.sportime.gr/podosfairo/109247/filiki-niki-toy-ofi-epi-tis-ael/

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα