ΑΕΛ

Αντωνίου: «Το ρόστερ έχει κλείσει»

Δεν πρόκειται να κάνει άλλη μεταγραφή η ΑΕΛ
Αντωνίου: «Το ρόστερ έχει κλείσει»

Προβλημάτισε στο τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος η ΑΕΛ. Ο Σωτήρης Αντωνίου έδωσε την ευκαιρία στις… ρεζέρβες να δείξουν τι αξίζουν, αλλά εκείνες δεν τα κατάφεραν καλά γνωρίζοντας την ήττα από τα Τρίκαλα.

Μετά το τέλος του ματς, ο κόουτς των Θεσσαλών μίλησε στους δημοσιογράφους και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως άλλη προσθήκη δεν θα γίνει.

Όσα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα για εμάς. Έπαιξαν παιδιά που δεν είχαν πολλές συμμετοχές, νέοι παίκτες 18-20 χρονών ώστε να βρουν ετοιμότητα. Έπαιξαν και κάποιοι παίκτες που ήταν και στην Ξάνθη, ήταν εμφανώς κουρασμένοι. Βγάλαμε κάποια συμπεράσματα για τα νεότερα παιδιά και για την αξιολόγηση του ρόστερ».

Για τα Τρίκαλα: «Εύχομαι στην ομάδα των Τρικάλων να αλλάξει κατηγορία κάτι που είναι ο στόχος τα τελευταία χρόνια. Είναι πολύ καλή ομάδα που έχει ένα πολύ ωραίο πλάνο».

Για τους νέους παίκτες της ΑΕΛ που αγωνίστηκαν: «Τα νέα παιδιά έχουν ποιότητα, θέλουν αρκετή δουλειά όμως για να μπουν στον πραγματικό κόσμο της Super League και στην μεγάλη ομάδα της ΑΕΛ. Υπάρχει ταλέντο και τους υπολογίζουμε, είναι το μέλλον της ΑΕΛ».

Για το αν έχει κλείσει το ρόστερ της ΑΕΛ: «Έχει κλείσει».

Ήττα (2-1) για την ΑΕΛ από τα Τρίκαλα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντωνίου: «Το ρόστερ έχει κλείσει»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.