ΑΕΛ

Πλήρης η ΑΕΛ για την πρεμιέρα στη Ριζούπολη

Ο Βαγγέλης Μόρας ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης (25/8, 21:30)
Πλήρης η ΑΕΛ για την πρεμιέρα στη Ριζούπολη

Ο Βαγγέλης Μόρας ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΛ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Σωτήρη Αντωνίου και ο προπονητής τον πήρε μαζί το στην αποστολή των «βυσσινί».

Σε αυτή βρίσκονται και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα και πρέπει να σημειωθεί ότι η ΑΕΛ θα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με την ομάδα που ολοκλήρωσε πέρυσι τη σεζόν, λόγω των πολλών αλλαγών που έχουν γίνει.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Κρίστινσον, Γκέκας, Καρανίκας, Μόρας, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μπάλλα, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Χοτζάλι, Σαχίτι, Μορσύ, Φρίουι, Κούνιτς και Νούσιος.

Προλαβαίνει ο Μόρας

Κόπηκαν οι Μάρκος και Γκόρουπετς από την ΑΕΛ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πλήρης η ΑΕΛ για την πρεμιέρα στη Ριζούπολη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.