ΑΕΛ

Εκτός ο Μόρας, εντός οι Ακόστα, Τριποτσέρης στην ΑΕΛ

Ο έμπειρος αμυντικός είναι τραυματίας, ενώ οι δύο νεοαποκτηθέντες θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα της Λάρισας στο Καυτανζόγλειο με τον Άρη
Εκτός ο Μόρας, εντός οι Ακόστα, Τριποτσέρης στην ΑΕΛ

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος βρήκε την ΑΕΛ να φεύγει με νίκη από τη Ριζούπολη, αλλά τώρα έχει πολύ πιο δύσκολο έργο στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Άρη.

Οι «βυσσινί» θέλουν ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα, αυτή τη φορά σε μία πολύ πιο δύσκολη έδρα. Το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά στο Καυτανζόγλειο, κάτι πάντως που δεν αλλάζει τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΑΕΛ.

Ο Σωτήρης Αντωνίου έχει μόλις μία απουσία και αυτή είναι του Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος τραυματίστηκε στη Ριζούπολη και δεν θα είναι διαθέσιμος. Αντίθετα για πρώτη φορά στην αποστολή θα βρίσκονται οι δύο νεοαποκτηθέντες, Ακόστα και Τριποτσέρης.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αντωνίου ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι: Κρίστινσον, Γκέκας, Καρανίκας, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Γκόικοβιτς, Τριποτσέρης, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Ακόστα, Σαχίτι, Μορσί, Φρίουι, Κούνιτς και Λεοζίνιο.

Συμβιβασμός ΑΕΛ με Γουάλας

Ανακοίνωσε Τριποτσέρη η ΑΕΛ

Στην ΑΕΛ και ο Ακόστα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκτός ο Μόρας, εντός οι Ακόστα, Τριποτσέρης στην ΑΕΛ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.