ΑΕΛ

Φέρνει Κοέφ η ΑΕΛ

Οι «βυσσινί» βρίσκονται μία ανάσα από την απόκτηση του 26χρονου Γάλλου αμυντικού μέσου που έμεινε ελεύθερος από την Ουντινέζε
Φέρνει Κοέφ η ΑΕΛ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αλεξάντρ Κοέφ είναι η ΑΕΛ και είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της μεταγραφής του στους «βυσσινί».

Ο 26χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος είναι ελεύθερος από την Ουντινέζε και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι μία ανάσα από την ΑΕΛ. Ουσιαστικά πρόκειται για μία έξτρα λύση στο χώρο του κέντρου, αφού δεν υπήρχε κενό, απλά οι άνθρωποι της Λάρισας έκριναν ότι η περίπτωση του Κοέφ είναι πολύ καλή για α την αγνοήσουν.

Ο Κοέφ ξεκίνησε την καριέρα του στη Λανς και μετά πήγε στην Ουντινέζε. Στη συνέχεια αγωνίστηκε δανεικός σε Γρανάδα, Μαγιόρκα, Μουσκρόν Γκαζελέκ και Μπρεστ. Επίσης έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γαλλίας.

Σε απολογία ΠΑΟΚ, Κούγιας, Κολτσίδας

Ήττα από τον Ιωνικό η ΑΕΛ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φέρνει Κοέφ η ΑΕΛ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.