ΑΕΛ

Τέλος ο Λιόντος από την ΑΕΛ

Παραιτήθηκε από το πόστο του προέδρου
Τέλος ο Λιόντος από την ΑΕΛ

Χθες (18/9) ο Αλέξης Κούγιας έλεγε πως όποιο μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΛ δεν ένοιωθε άνετα με τις αποφάσεις του σχετικά με το γηπεδικό, μπορούσε να παραιτηθεί. Και η πρώτη παραίτηση ήρθε από τον πρόεδρο των «βυσσινί», Ανδρέα Λιόντο.

Ο Λιόντος με ανακοίνωσή του χθες το βράδυ, τόνισε πως δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι μέλος της διοίκησης της ομάδας της Λάρισας και γι’ αυτό αποχωρεί από το διοικητικό συμβούλιο.

Η ανακοίνωσή του:

«Σήμερα Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018 υποβάλω την παραίτησή μου από πρόεδρος της ΠΑΕ. Οι λόγοι της παραιτήσεως μου είναι προσωπικοί και η απόφαση μου οριστική και αμετάκλητη μετά από περίσκεψη αρκετών μηνών πριν από την σημερινή ημέρα. Η απόφαση αυτή φέρει το βάρος της ευθύνης της μακροχρόνιας πορείας και προσφοράς μου στην αγαπημένη ομάδα όλων μας, την ΑΕΛ. Αδυνατώ από εδώ και πέρα να λάβω μέρος σε αποφάσεις που θα παρθούν και οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν με αντιπροσωπεύουν όπως και άλλες που πάρθηκαν.

Την απόφασή μου αυτή γνωστοποίησα στους αντιπροέδρους Παλαιόχωρλίδη Ηλία, Σόφη Νικολάου και Πουλαράκη Σταύρο και στα πρώην μέλη του διοικητικού συμβουλίου, κύριους Ντελόπουλο Ζήση και Τάκα Γεώργιο, τους οποίους για το λόγο αυτό δέχτηκα σήμερα στο γραφείο μου».

Κούγιας: «Όσοι θέλουν μπορούν να παραιτηθούν»

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Έδρα μας η Λάρισα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέλος ο Λιόντος από την ΑΕΛ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.