ΑΕΛ

Ψάχνει βαθμούς η ΑΕΛ στο Περιστέρι

Εκτός πλάνων του Σωτήρη Αντωνίου είναι οι τραυματίες Μόρας, Μπέρτος, Ζίζιτς και Κάσσος, αλλά και οι Μπάλλας, Φρίουι και Νούνιτς, που δεν υπολογίζονται
Ψάχνει βαθμούς η ΑΕΛ στο Περιστέρι

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λάρισας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι «βυσσινί» ψάχνουν ένα καλό αποτέλεσμα, αφού μετά το «διπλό» στη Ριζούπολη έχουν δύο συνεχόμενες ήττες από Άρη και Παναθηναϊκό. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό και χρειάζονται επειγόντως βαθμοί.

Ο Σωτήρης Αντωνίου δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Μόρα, Μπέρτο, Ζίζιτς και Κάσσο, αλλά και τους Μπάλα, Φρίουι και Νούνιτς, οι οποίοι σε γενικές γραμμές δεν βρίσκονται στα πλάνα του.

Αναλυτικά στην αποστολή βρίσκονται οι:

Κρίστινσον, Γκέκας, Τριποτσέρης, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Γκόικοβιτς, Καρανίκας, Χούμπτσεφ, Ντέλετιτς, Φατιόν, Κόεφ, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι, Ακόστα, Μόρσι, Κούνιτς, Νούσιος, Σαχίτι, Λεοζίνιο και Μπαργκάν.

ΑΕΛ: «Ξέρουμε ποιος πέταξε την κροτίδα»

Παραίτηση σοκ στην ΑΕΛ: «Με χτύπησαν στο ασανσέρ…»

Με απουσίες η ΑΕΛ στο Περιστέρι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ψάχνει βαθμούς η ΑΕΛ στο Περιστέρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.