ΑΕΛ

Χειρουργείο ο Λεοζίνιο

Υπέστη κάταγμα στο μετακάρπιο και θα μείνει εκτός για κάποιες μέρες
Χειρουργείο ο Λεοζίνιο

Χωρίς τον Λεοζίνιο είναι αναγκασμένη να πορευτεί για το επόμενο χρονικό διάστημα η ΑΕΛ. Ο Βραζιλιάνος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης (24/10) και διαπιστώθηκε τελικά πως το πρόβλημά του δεν είναι ασήμαντο.

Οι εξετάσεις την Πέμπτη (25/10) έδειξαν πως έχει υποστεί κάταγμα στο μετακάρπιο. Θα χρειαστεί επέμβαση για να αποκατασταθεί η ζημιά και αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός για τις επόμενες μέρες. Χάνει δεδομένα το ματς με τον ΟΦΗ, αυτό του Κυπέλλου με τον Ηρόδοτο και… βλέπουμε.

Από εκεί και πέρα, οι Ζίζιτς και Καρανίκας εξέτισαν την ποινή τους και παίζουν στη κομβική αναμέτρηση του Σαββάτου (26/10). Δεν αποκλείεται να πάρουν και φανέλα βασικού.

Επίθεση ΑΕΛ κατά ΕΠΟ και Αναστασιάδη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χειρουργείο ο Λεοζίνιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.