ΑΕΛ

Κούγιας: «Το δεξί χέρι του Μελισσανίδη έστηνε και δωροδοκούσε»

Οι ατάκες του αφεντικού της ΑΕΛ στην πειθαρχική επιτροπή για «παράγκες» και μπράβους
Κούγιας: «Το δεξί χέρι του Μελισσανίδη έστηνε και δωροδοκούσε»

Για μία ακόμη φορά ο Αλέξης Κούγιας έδωσε… καυτές ατάκες, στην διάρκεια της απολογίας του στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ κλήθηκε για τα όσα είπε στην διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με την Ξάνθη, όπου επιτέθηκε κατά του διαιτητή του αγώνα, λέγοντας πως ο Μελισσανίδης ήταν αυτός που τον βοήθησε να… αναρριχηθεί στην διαιτησία.

Ο Κούγιας, μεταξύ άλλων έκανε λόγο για παράγοντες «παράγκας», για «μπράβους» που του επιτέθηκαν και άλλα πολλά…

Ιδού μερικές από τις ατάκες που είπε:

Για τον γιατρό Δημητρόπουλο: «Ο Δημητρόπουλος, που ήταν γιατρός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή είναι ο εκτελεστής της παράγκας. Οι διώξεις αυτές είναι στημένες για να με εξοντώσουν προσωπικά και οικονομικά».

Για τον Γιάννη Παπαδόπουλο: «Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι ένας παλιός υπάλληλος της ΕΠΟ που έστηνε όλα τα παιχνίδια μαζί με άτομο το οποίο έχει στείλει στον Λεβαδειακό ως τιμ μάνατζερ με άλλο όνομα. Είναι ο ιθύνων νους και το δεξί χέρι του Μελισσανίδη στην ΑΕΚ. Και από σειρά δημοσιευμάτων προκύπτει ότι σε διαδικασίες στην περιφέρεια ακόμα και σε επίπεδο εκλογών μαζί με κάποια άλλα άτομα αλλοίωναν ή δωροδοκούσαν. Μετά από αυτές τις διαδικασίες παλιοί συνεργάτες του Μελισσανίδη και πρόσωπα της ΑΕΚ βρέθηκαν ακόμα και σε πόστα στην ΕΠΟ, όπως ο Αλέξης Δέδες».

Για τον Θωμά Μητρόπουλο: «Στο περιβάλλον Μητρόπουλου όλοι οι στημένοι διαιτητές του 1996 είναι τώρα παρατηρητές. Είναι επαγγελματίες εγκληματίες και πάνε σαν τα κοπρόσκυλα. Τότε άρχισαν να ‘χειρουργούν’ ομάδες σαν την τότε ομάδα μου στην ΑΕΚ. Ήμουν ο πρώτος που υπέστην τον εξευτελισμό της παράγκας. Η συνεδρίαση αυτή είναι απαρχή για να γίνει μία έδρα. Για το σχέδιο του Θωμά Μητρόπουλου. Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος ήταν υπάλληλος σε Υπουργείο και είχε καμπάνες και σπίτια από το ποδόσφαιρο. Ο Μητρόπουλος είχε μετοχές στο χρηματιστήριο και πολλά λεφτά δίχως ένα ένσημο. Αυτό το σύστημα υπάρχει και σήμερα».

Για την επίθεση που καταγγέλλει πως δέχτηκε: «Μόλις ως δικηγόρος του ομίλου Παραπολιτικά, ανέδειξα το πώς στήθηκε αυτή η σκευωρία κατά του κ. Μαρινάκη, δέχθηκα την επίθεση από τους μπράβους του Μελισσανίδη, ενώ ο ίδιος ο Μελισσανίδης είχε στήσει την υπόθεση αυτή στο σκάφος του».

Για την διαιτησία και την «παράγκα»: «Το πώς θα μπουν οι διαιτητές το αποφασίζει ένας άνθρωπος. Ο Τριτσώνης, τον οποίο ελέγχει ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Υπάρχει απόφαση πρωτοβαθμίου δικαστηρίου για την παράγκα. Σε δεύτερο βαθμό θα βγει το νέο έτος. Ο Παπαδόπουλος είναι στην υπόθεση αυτή και έχει καταδικαστεί όπως και ο Θωμάς Μητρόπουλος».

Ο γνωστός δικηγόρος, πήρε προθεσμία για υπόμνημα μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (9/11).

Προβοκάτσια κατήγγειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κούγιας: «Το δεξί χέρι του Μελισσανίδη έστηνε και δωροδοκούσε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.