ΑΕΛ

Φέστα: «Ακριβή η ιταλική αγορά για την ΑΕΛ»

Ο Τζιανλούκα Φέστα μίλησε για τις μεταγραφές της ΑΕΛ, αλλά και την κατάσταση στο ελληνικό πδόσφαιρο
Φέστα: «Ακριβή η ιταλική αγορά για την ΑΕΛ»

Ο Τζιανλούκα Φέστα παραχώρησε συνέντευξη στο «tuttomercatoweb.com» και αναφέρθηκε στα δεδομένα που υπάρχουν στην Ελλάδα και στο πρωτάθλημα, ενώ μίλησε και μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα όσον αφορά τις μεταγραφές τόνισε: «Θα κάνουμε σίγουρα μεταγραφές, αλλά δεν κοιτάμε την ιταλική αγορά, είναι πολύ ακριβή».

Επίσης αναφέρθηκε στην κατάσταση του πρωταθλήματος κάνοντας μάλιστα λόγο στο σύστημα που παίζουν οι ομάδες: «Υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά και μία συγκεκριμένη τακτική προσέγγιση. Ολοι παίζουν 4-2-3-1, μα όλοι… Σε ποσοστό 95% οι ομάδες παίζουν έτσι και με τους ακραίους τους με ανάποδο πόδι».

Επίσης μίλησε και για τους στόχους της ΑΕΛ: «Τους στόχους της Λάρισας θα τους δούμε στο μέλλον πιο ξεκάθαρα. Υπάρχει μεγάλο πάθος, καθώς μετά από τις ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, η Λάρισα είναι η πιο δημοφιλής ομάδα».

ΑΕΛ: Με οδηγό τον Ντέλετιτς

Φέστα: «Αρχίζουμε να γινόμαστε ομάδα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φέστα: «Ακριβή η ιταλική αγορά για την ΑΕΛ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.