ΑΕΛ

Φιλικό με Λεβαδειακό η ΑΕΛ

Η διακοπή του πρωταθλήματος υποχρεώνει όλες τις ομάδες της Super League να μην μείνουν άπραγες, αλλά να δώσουν φιλικά παιχνίδια
Φιλικό με Λεβαδειακό η ΑΕΛ

Η διακοπή του πρωταθλήματος υποχρεώνει όλες τις ομάδες της Super League να μην μείνουν άπραγες, αλλά να δώσουν φιλικά παιχνίδια. Στα πλαίσια αυτά, η ΑΕΛ θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό το Σάββατο (17/3) στις 4μ.μ. το απόγευμα, με τον Σωτήρη Αντωνίου να βλέπει από κοντά σε αγωνιστικό ρυθμό τους ποδοσφαιριστές του για πρώτη φορά από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου.

Ο Αγιώτης τεχνικός μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Γιάννη Προβίδα, περνούν από κόσκινο όλο το έμψυχο δυναμικό, προκειμένου να σχηματίσουν την καλύτερη δυνατή εικόνα εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Απών από την αναμέτρηση θα είναι σίγουρα ο Άντναν Αγκάνοβιτς που θα επιστρέψει στις αρχές του επόμενου μήνα, ενώ υπάρχουν και μικροπροβλήματα τραυματισμών για τους Χούμπτσεφ και Ρέντζα από τα παιχνίδια με Λεβαδειακό και Κέρκυρα αντίστοιχα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φιλικό με Λεβαδειακό η ΑΕΛ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.