ΑΕΛ

ΑΕΛ: Πυροδοτεί βόμβα με Μποζίνοφ!

Ασφυκτικό πρέσινγκ δέχεται ο 32χρονος Βούλγαρος στράικερ από τον Τζιανλούκα Φέστα για να έρθει στον κάμπο
ΑΕΛ: Πυροδοτεί βόμβα με Μποζίνοφ!

Το μεταγραφικό μπαμ του Ιανουαρίου ετοιμάζει η ΑΕΛ και είναι πανέτοιμη να ταρακουνήσει τα… νερά της Super League.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, οι «βυσσινί» βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Βούλγαρο παικταρά με θητεία σε Γιουβέντους, Φιορεντίνα και Μάντσεστερ Σίτι, Βαλερί Μποζίνοφ!

Ο Τζιανλούκα Φέστα έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση και προσπαθεί να πείσει εδώ και μερικές μέρες τον 32χρονο στράικερ να αποδεχθεί την πρόταση του και να έρθει στην Ελλάδα.

Οι προσπάθειες του Ιταλού τεχνικού είναι σχεδόν καθημερινές, αναγνωριζόντας και ο ίδιος τις δυσκολίες μίας τέτοιας συμφωνίας.

Ωστόσο, το γεγονός πως ο Μποζίνοφ αγωνίζεται από το καλοκαίρι στην Μπότεφ Βράτσα, άσημη ομάδα της πατρίδας του, αποτελεί σύμμαχο για τους “βυσσινί”.

Συγκεκριμένα, ο Βούλγαρος φορ μεταγράφηκε στην Μπότεφ τον περασμένο Αύγουστο και σε οχτώ συμμετοχές μετράει έξι γκολ.

Δείχνει δηλαδή, σε καλή κατάσταση, ανεξάρτητα από το γεγονός πως δεν αγωνίζεται σε πρωτάθλημα υψηλών απαιτήσεων.

Ο Φέστα ποντάρει στο βαρύ όνομα της ΑΕΛ στο ελληνικό πρωτάθλημα και θεωρεί πως έχει την δυνατότητα να “πάρει” πάνω του το ζήτημα και να συμβάλει τα μέγιστα στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Αλέξης Κούγιας είναι απόλυτα ενήμερος για την επιλογή του συγκεκριμένου στράικερ και ελπίζει σε αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων εντός του Δεκεμβρίου.

ΑΕΛ: Θλάση ο Κοέφ, εκτός με ΠΑΟΚ

ΑΕΛ: “Κλείνει” επιθετικό μέσω… Φέστα

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΛ: Πυροδοτεί βόμβα με Μποζίνοφ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.