ΑΕΛ

Φέστα: «Ηταν άσχημο η κόκκινη και το πέναλτι»

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΛ δεν έκανε αναφορά στην διαιτησία της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, αλλά στις φάσεις που καθόρισαν την εξέλιξή της
Φέστα: «Ηταν άσχημο η κόκκινη και το πέναλτι»

Για τους λόγους της ήττας από τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Τζιανλούκα Φέστα.

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΛ αναφέρθηκε στην κόκκινη κάρτα και στο πέναλτι που άλλαξε την εξέλιξη του αγώνα.

Παράλληλα ρωτήθηκε για τις ανακοινώσεις που εξέδωσε η διοίκηση των “βυσσινί”.

Aναλυτικά όλα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ξέραμε πριν έρθουμε ότι είναι δύσκολο να κοντράρουμε τον ΠΑΟΚ, ενώ η κόκκινη κάρτα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έκανε τον αγώνα πιο περίπλοκο για εμάς. Οι παίκτες δούλεψαν πολύ σκληρά για να μείνουν στο παιχνίδι μέχρι το τέλος, αλλά όπως είπα, ήταν δύσκολο για εμάς.

Ωστόσο δεν μπορώ να πω κάτι στους παίκτες μου γιατί δουλεύουν σκληρά και τώρα έχουμε να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας, χρειαζόμαστε να πάρουμε βαθμούς για να ανέβουμε και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα» σημείωσε αρχικά.

Για τις ανακοινώσεις που εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕΛ και αν νιώθει ότι αδικήθηκε η ομάδα του από την διαιτησία του αγώνα: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον διαιτητή. Για εμάς ήταν άσχημο η κόκκινη και το πέναλτι. Ο ρέφερι κάνει την δουλειά του και εγώ τη δική μου».

ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 2-1: Ανατροπή τίτλου!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φέστα: «Ηταν άσχημο η κόκκινη και το πέναλτι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.