ΑΕΛ

Επίθεση της ΠΑΕ στην Ερασιτεχνική ΑΕΛ

Τις παραιτήσεις των μελών τους ζητά με ανακοίνωση που εξέδωσε
Επίθεση της ΠΑΕ στην Ερασιτεχνική ΑΕΛ

Και η κόντρα τους καλά κρατεί… Στα μαχαίρια είναι η ΠΑΕ με την Ερασιτεχνική ΑΕΛ και αυτό φάνηκε για άλλη μία φορά τη Δευτέρα (10/12). Υπήρξε αρχικά τοποθέτηση των ανθρώπων της Ερασιτεχνικής και ακολούθησε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αναλυτικά: «Μετά την ενέργεια του Προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ να εμφανιστεί σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης σε δύο δημοσιογράφους οι οποίοι μισούν την ΑΕΛ και τα βλέπουν όλα ολόμαυρα και να προσπαθήσει να υποβαθμίσει την προσπάθεια του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ να αναδείξει τον διαιτητικό διωγμό που υφίσταται φέτος, θα δημοσιοποιήσουμε αύριο τα μηνύματα που απέστειλε τόσο στον κ. Κούγια, όσο και στον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής κ. Νάκα ο πρώην μπασκετμπολίστας της ΑΕΛ κ. Καμάρας.

Από τα μηνύματα αυτά είμαστε βέβαιοι ότι τόσο τα υγιή μέλη της Ερασιτεχνικής, όσο και οι αγνοί οπαδοί της ΑΕΛ θα καταλάβουν πόσο έχει χρεώσει η διοίκηση Νάκα – Τσαγκάλη – Σοφού – Βαλιάκου κλπ την Ερασιτεχνική ΑΕΛ και πόσο οι άνθρωποι αυτοί συνεχίζουν να δυσφημίζουν την ιστορία και το όνομα της ΑΕΛ παραμένοντας στη Διοίκηση.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τη δημοσιοποίηση αυτών των μηνυμάτων και την απογευματινή ανακοίνωση της θα ζητήσει εγγράφως τόσο την παραίτηση του καταστροφικού αυτού ΔΣ της Ερασιτεχνικής, όσο και τη διενέργεια έκτακτης Γενικής Συνελεύσεως για να ενημερωθούν όλα τα μέλη της Ερασιτεχνικής αλλά και τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ, που θα είμαστε εκεί, για το πόσες χιλιάδες ευρώ είναι τα χρέη της και γιατί αυτοί οι ανύπαρκτοι οικονομικής και διοικητικής ικανότητας άνθρωποι, οι όψιμοι προστάτες, οι δήθεν αντιρατσιστές, των Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών με τις μαύρες κουκούλες, που απειλούν και δέρνουν τους οικογενειάρχες οπαδούς μας, επειδή τους αποδοκιμάζουν σε κάθε ματς, έχουν κολλήσει σαν βδέλλα στις θέσεις των μελών του ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, δυσφημώντας το ιστορικό της όνομα.

Όπως θα γίνει αντιληπτό από τη δημοσιοποίηση αυτών των μηνυμάτων οι άνθρωποι αυτοί που διοικούν την Ερασιτεχνική ΑΕΛ λόγω της οικονομικής τους αδυναμίας να καλύψουν έστω και ένα μέρος των χρεών από αυτά που δημιούργησαν υπέγραψαν ακάλυπτες συναλλαγματικές και κατέστρεψαν την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, της οποίας τα τμήματα της αγωνίζονται όλα πλέον στις τοπικές κατηγορίες.

Το ΔΣ της Ερασιτεχνικής δυστυχώς επιβιώνει μόνο από τις ακαδημίες του ποδοσφαίρου και μόνο από τις συνδρομές των γονέων και τα ρούχα που πουλάει με τον Καρέλια.

Έφτασε η ώρα για το τέλος αυτών των εχθρών του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ».

ΑΕΛ: «Στηρίζουμε Κούγια, αλλά παίρνουμε τα δελτία»

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση της ΠΑΕ στην Ερασιτεχνική ΑΕΛ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.