ΑΕΛ

ΑΕΛ: Νέα επίθεση κατά μερίδας φιλάθλων και Ερασιτεχνικής

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση κατά μία συγκεκριμένης μερίδας φιλάθλων, αλλά και της Ερασιτεχνική ΑΕΛ που αναφέρει ότι τους προστατεύει
ΑΕΛ: Νέα επίθεση κατά μερίδας φιλάθλων και Ερασιτεχνικής

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, με νέα ανακοίνωσή της, επιτίθεται εκ νέου τόσο στους φιλάθλους που είναι σε ανοικτή κόντρα με τον Αλέξη Κούγια όσο και στην Ερασιτεχνική ΑΕΛ.

Μάλιστα στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρεται εκ νέου ότι η Ερασιτεχνική ΑΕΛ ουσιαστικά προστατεύει τη συγκεκριμένη μερίδα οπαδών.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Η γνωστή συμμορία των λιγότερων από 50 κουκουλοφόρων και οι οποίοι φαίνεται ότι τυγχάνουν της απόλυτης προστασίας του ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, αφού σε κάθε επίσημη ανακοίνωση της η Ερασιτεχνική ΑΕΛ χαρακτηρίζει τον κ. Κούγια ρατσιστή, στην οποία συμμορία ηγετικές φυσιογνωμίες είναι οι γνωστοί Αλβανοί και κάποιοι επίσης γνωστοί Έλληνες που την προηγούμενη εβδομάδα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο προκάλεσαν τους χιλιάδες οπαδούς μας με τα εμετικά συνθήματα εις βάρος του κ. Κούγια, της οικογενείας του και της νεκρής μητέρας του και οι οποίοι πανηγύριζαν όταν ο Πανιώνιος πετύχαινε γκολ και αποδοκίμαζαν την ομάδα μας όταν πετύχαινε αυτή γκολ και οι οποίοι βρίσκονται υπό την απόλυτη προστασία του ΔΣ της Ερασιτεχνικής, επεξέτεινε την «φίλαθλη» δράση της διαφημίζοντας την Ερασιτεχνική ΑΕΛ και στην Καρδίτσα.

Όπως έγινε και προ ολίγων εβδομάδων στη Λάρισα, αυτή η συμμορία που ουδεμία σχέση έχει με την ΑΕΛική ιδέα, την οποία δήθεν υπερασπίζεται η Ερασιτεχνική ΑΕΛ, αφού έδειρε αστυνομικούς, αφού το χασίσι μύριζε μέχρι τα Τρίκαλα, αφού αφοπλίστηκαν τα μέλη της από κροτίδες, φωτοβολίδες, σιδερολοστούς και αφού προκάλεσαν φθορές σε ξένες περιουσίες διαφημίζοντας την Ερασιτεχνική ΑΕΛ και την ΑΕΛική ιδέα, συνελήφθησαν και όπως πληροφορούμεθα συνήγορος ανέλαβε στη δίκη που θα γίνει την Πέμπτη στην Καρδίτσα γνωστή νομική προσωπικότητα, που ευτυχώς δεν είχε ούτε έχει καμία σχέση με τους ιστορικούς Monsters.

Εμείς στους υγιείς οπαδούς μας και στις οικογένειες τους δίνουμε μία διαβεβαίωση:

Αυτά τα τσογλάνια και τα πρεζωμένα 14χρονα και 15χρονα που καταστρέφουν κάθε μέρα θα τα διώξουμε από το γήπεδο μας και θα βλέπουν μόνο αγώνες των τμημάτων της Ερασιτεχνικής για να διαφημίζουν κάθε μέρα την ΑΕΛική ιδέα».

Κούγιας: «Διαφωνώ με το ΔΣ της ΑΕΛ, προτεραιότητα η εικόνα μου»

Επίθεση της ΠΑΕ στην Ερασιτεχνική ΑΕΛ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΛ: Νέα επίθεση κατά μερίδας φιλάθλων και Ερασιτεχνικής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.