ΑΕΛ

ΑΕΛ: Ενωμένοι με τον Δήμο σαν μία γροθιά

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση στέλνοντας μήνυμα ενότητας προς τον Δήμαρχο τη Λάρισας
ΑΕΛ: Ενωμένοι με τον Δήμο σαν μία γροθιά

Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εκφράστηκε η ικανοποίηση της ΠΑΕ για τη δήλωση του Δημάρχου Λάρισας, για συμπόρευση και συστράτευση δυνάμεων.

Μάλιστα θα ακολουθήσει και δείπνο ενότητας, μεταξύ των δύο πλευρών. Η ΠΑΕ από την πλευρά της υποστήριξε στην ανακοίνωση ότι η τοποθέτηση του Δημάρχου ήρθε την καλύτερη δυνατή στιγμή.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Συναισθήματα άφατης ικανοποίησης και λαρισινής υπερηφάνειας προκάλεσε σε όλη την “βυσσινί” οικογένεια το μήνυμα του Δημάρχου μας κ. Απόστολου Καλογιάννη.

Οι προτροπές, οι νουθεσίες του, η διαυγής θέση του στο θέμα της ΕΝΟΤΗΤΑΣ και γενικά το ξεκάθαρο μήνυμά του με πολλαπλούς αποδέκτες, δεν επιδέχονται ίχνος παρερμηνείας. Ταυτιζόμαστε απόλυτα και δηλώνουμε ευήκοοι αποδέκτες.

Χωρίς την παραμικρή διάθεση περαιτέρω τοποθετήσεων ή σχολιασμών, ας μας επιτραπεί η υπενθύμιση της μηνυματικής κατακλείδας του Δημάρχου μας: “Η ομάδα και η ιστορία της είναι πάνω απ’ όλα. Χρειάζεται σοβαρότητα και σύνεση. Ωστόσο επειδή πόλη και ΑΕΛ είναι έννοιες ταυτόσημες, ως πρώτος πολίτης και μεθερμηνεύοντας τα συναισθήματα των χιλιάδων φιλάθλων της Λάρισας που αγαπούν την ομάδα, σέβονται την ιστορία της και παρακολουθούν τους αγώνες της, απαιτώ απ’ όλους τους θεσμικούς φορείς ισονομία και δίκαιη αντιμετώπιση της ομάδας της πόλης μας. Οτιδήποτε άλλο μας βρίσκει απέναντι”.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ !!!

ΑΕΛ = ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ = ΑΕΛ».

Την Τετάρτη (12/12) είχε προηγηθεί δήλωση του Δημάρχου, Απόστολου Καλογιάννη που ανέφερε:

«Το μεσημέρι της Δευτέρας, είχα συνάντηση με το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ, μετά από πρωτοβουλία τους κατά την οποία μου μετέφεραν την εκτίμησή τους για τα όσα συνέβησαν στον τελευταίο αγώνα της ΑΕΛ και τα όσα γνωστά ακολούθησαν. Πιστεύω ότι ενέργειες που θέτουν στον όποιο κίνδυνο την τύχη της ομάδας και την παρουσία της στην μεγαλύτερη κατηγορία δεν βρίσκουν σύμφωνο κανένα. Από την άλλη το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, το αυτοδιοίκητο, είναι απολύτως συγκεκριμένο. Όπως και οι διαδικασίες για τα ιδιοκτησιακά ζητήματα των ανωνύμων εταιρειών του ποδοσφαίρου. Εκ των πραγμάτων σ΄ αυτό το επίπεδο οι όποιες παρεμβάσεις ενός δήμου ή δημάρχου είναι αδύνατες. Ανήκω σε αυτούς που θεωρούν ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στη χώρα μας νοσεί βαριά και τα συμπτώματα αυτής της ασθένειας εμφανίζονται και στην κοινωνία και μέσα στα γήπεδα. Γνωστές επίσης είναι, από χρόνια, και οι απόψεις μου για το γηπεδικό. Θα ήταν ευχής έργο, μάλιστα, εάν θα μπορούσε να λυθεί σε όφελος της πόλης και της ομάδας που αγαπάμε. Είναι προφανές ότι δεν συντρέχουν οι βασικές προϋποθέσεις προκειμένου να έχει αξία η όποια προσπάθεια.

Ο ρόλος μου ως δημάρχου είναι να κινούμαι στην κατεύθυνση της ενότητας της πόλης, της συνέργειας και της συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα. Αυτή την άποψη υπηρετώ και στο τιμόνι του δήμου, αυτή η άποψη πιστεύω ότι εξυπηρετεί την πορεία μιας ΑΕΛ που όλοι ονειρευόμαστε. Όμως, η ενότητα της πόλης σε σχέση με την ΑΕΛ έχει διαταραχθεί σοβαρά με ευθύνη άλλων και σίγουρα όχι δική μου. Σχετικές προτροπές έχω απευθύνει επανειλημμένως προς όλους τους εμπλεκόμενους με το όνομα της ΑΕΛ. Δημόσια και κατ΄ ιδίαν. Επανειλημμένα είπα: χαμηλώστε τους τόνους. Λιγότερα λόγια και περισσότερα έργα. Είναι περιττό να δηλώσω πως δεν εισακούστηκα. Σήμερα όσοι επιθυμούν να με εμπλέξουν σε φατρίες ας ακούσουν για τελευταία φορά το μήνυμά μου: Η ομάδα και η ιστορία της είναι πάνω απ’ όλα. Χρειάζεται σοβαρότητα και σύνεση. Ωστόσο, επειδή πόλη και ΑΕΛ είναι έννοιες ταυτόσημες, ως πρώτος πολίτης και μεθερμηνεύοντας τα συναισθήματα των χιλιάδων φιλάθλων της Λάρισας που αγαπούν την ομάδα, σέβονται την ιστορία της και παρακολουθούν τους αγώνες της, απαιτώ από όλους τους θεσμικούς φορείς ισονομία και δίκαιη αντιμετώπιση της ομάδας της πόλης μας. Οτιδήποτε άλλο μας βρίσκει απέναντι».

ΑΕΛ: Αφαίρεση βαθμών για οφειλές στον Αναστασιάδη

ΑΕΛ: Κούγιας κατά Κόλκα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΛ: Ενωμένοι με τον Δήμο σαν μία γροθιά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.