ΑΕΛ

ΑΕΛ: Για την πρόκριση στην Καλαμαριά

Οι «εκλεκτοί» του Τζιανλούκα Φέστα για το ματς κυπέλλου Ελλάδας με τον Απόλλωνα Πόντου
ΑΕΛ: Για την πρόκριση στην Καλαμαριά

Πανέτοιμη είναι η ΑΕΛ για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου, η οποία θα κρίνει το δεύτερο εισιτήριο πρόκρισης από τον 8ο όμιλο.

Οι «βυσσινί» θα πρέπει πάντως, να αυτοκτονήσουν για να αποκλειστούν, καθώς τους αρκεί και η ισοπαλία στην Καλαμαριά, ώστε να προκριθούν στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε την Τρίτη (18/12) ο Τζιανλούκα Φέστα βρίσκεται ο Καρανίκας, που εξέτισε την ποινή του, αλλά και οι Πίτι, Τριποτσέρης.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Γκόλιας, Γκοΐκοβιτς, Φατιόν, Ακόστα, Μπαργκάν καθώς και ο Χούμπτσεφ που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Αναλυτικά η αποστολή

Κρίστινσον, Παϊτέρη, Γρομητσάρη, Ζίζιτς, Τριποτσέρη, Καρανίκα, Μπάλλα, Χοτζάλι, Πίτι, Κούνιτς, Νούνιτς, Νούσιο, Λεοζίνιο, Σαχίτι, Μπάμη, Χαλάτση, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς.

Super League: Το πρόγραμμα από την 16η μέχρι και την 20ή αγωνιστική

Ηρακλής – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Άγγιξε το θαύμα, περιμένει… το θαύμα

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΛ: Για την πρόκριση στην Καλαμαριά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.