ΑΕΛ

ΑΕΛ: Πανέτοιμη εν όψει Απόλλωνα

Η ΑΕΛ έχει εξαιρετική ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Αστέρα στο Κύπελλο και θέλει ανάλογη συνέχεια και στο πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα Σμύρνης
ΑΕΛ: Πανέτοιμη εν όψει Απόλλωνα

Η ΑΕΛ έδειξε να είναι σε εξαιρετική κατάσταση μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης και τώρα θέλει νίκη και κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (12/1, 17:15).

Οι «βυσσινί» προέρχονται από το νικηφόρο αποτέλεσμα με τους Αρκάδες στο Κύπελλο και με καλή ψυχολογία ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Τζιανλούκα Φέστα έχει αφήσει εκτός αποστολής τους Τριποτσέρης, Σαχίτι, Κούνιτς, Μπέρτος, Κάσσος, Κοέφ, οι οποίοι ουσιαστικά δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια, αλλά και τους Μόρα και Λεοζίνιο.

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα, ο Ιταλός τεχνικός πήρε τους: Κρίστινσον, Παϊτέρη, Γκόλια, Ζίζιτς, Γρομητσάρη, Γκόικοβιτς, Καρανίκα, Φατιόν, Γιακιμόφσκι, Μπάλλα, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Πίτι, Ακόστα, Ντέλετιτς, Μπαργκάν, Νούνιτς, Νούσιο και Σικάφκα.

Στην ΑΕΛ ο Νταβόρ Ταλέσκι

Κούγιας για Σπανό: «Μου είπαν ότι πανηγύριζε με πάθος τα γκολ του Αστέρα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΛ: Πανέτοιμη εν όψει Απόλλωνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.