ΑΕΛ

Φινάλε με Μπόζοβιτς στην ΑΕΛ

Ο 33χρονος γκολκίπερ ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τους «βυσσινί», εξετάζεται ο Κουτζαβασίλης ως αντικαταστάτης
Φινάλε με Μπόζοβιτς στην ΑΕΛ

Την πόρτα της εξόδου στην ΑΕΛ άνοιξε ο Μπλάντεν Μπόζοβιτς. Ο 33χρονος Σέρβος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα, μέσω μίας ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, καθώς δεν δέχθηκε τη μείωση αποδοχών που του κατέθεσε η ΠΑΕ (συμβόλαιο κάτω από 100.000 ευρώ).

O διεθνής Μαυροβούνιος γκολκίπερ ανέφερε πως αναμένεται να αποχωρήσει σύντομα από τους «βυσσινί», με τα σχόλια των οπαδών της ΑΕΛ να είναι αποθεωτικά λόγω της εξαιρετικής του παρουσίας τη φετινή σεζόν στη Super League. Αγωνίστηκε σε 32 αγώνες, 27 για το πρωτάθλημα και 5 στο Κύπελλο Ελλάδας. Στα 10 απ’ αυτά κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα του.

Η διοίκηση πλέον, βρίσκεται σε διαδικασίες αναζήτησης γκολκίπερ, αφού πλην του Μπόζοβιτς θα αποχωρήσει και ο Ξενοδόχοφ. Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι του 29χρονου Φώτη Κουτζαβασίλη, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος από την Κέρκυρα.

Στην έξοδο Μπόζοβιτς και Ξενοδόχοφ

Τσέκαρε νεαρούς ο Αντωνίου

Στο οικογενειακό δίτερμα της Τετάρτης (9/5), ο Σωτήρης Αντωνίου είχε την ευκαιρία να τσεκάρει νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε τοπικές ομάδες του νομού.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Χαλάτση από τον Δωτιέα Αγιάς και τον Ηλία-Φίλιππο Τσαρούχα της Δήμητρας Γιάννουλης, οι οποίοι πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής και αναμένεται να δοκιμαστούν ξανά. Επίσης, ο νεαρός τεχνικός είδε και άλλους Λαρισαίους ποδοσφαιριστές (Φουρκιώτης, Νούσιος, Καλούσης, Καραμπίνας, Πινακάς, Χατζής, Μακρής), χωρίς να βγάλει ιδιαίτερα συμπεράσματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φινάλε με Μπόζοβιτς στην ΑΕΛ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.