Στην ΑΕΛ ο Πασχάλης Κάσσος

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, ο 27χρονος μέσος έχει συμφωνήσει με τους «βυσσινί» για 3ετες συμβόλαιο συνεργασίας, «κλεισμένος» και ο Ασίγκμπα, «έρχεται» και επιθετικός
Στην ΑΕΛ ο Πασχάλης Κάσσος

Έτοιμος να «χτίσει» την ΑΕΛ της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι ο Αλέξης Κούγιας και, ήδη, έχει έρθει σε συμφωνία με τρεις ποδοσφαιριστές. Όπως αποκαλύπτει το Sportime.gr, πρόκειται για τον Πασχάλη Κάσσο, τον Μαρκ Ασίγκμπα και έναν έμπειρο επιθετικό που φέτος αγωνίστηκε σε πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Ο Κάσσος έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ. Ο 27χρονος μεσοαμυντικός θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ΠΑΕ μόλις λύσει την συνεργασία του με τον Άρη και προορίζεται για μπακ-απ του Γιάννη Μασούρα.

Βέβαια, ο Κάσσος έχει την δυνατότητα να καλύψει όλη τη δεξιά πλευρά (τόσο ως μπακ, όσο ως χαφ) και ο Σωτήρης Αντωνίου τον θεωρεί ως μία από τις ιδανικές επιλογές για το 3-5-2 που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τη φετινή σεζόν σε 19 συμμετοχές πέτυχε τρία γκολ με τους «κίτρινους», ενώ έχει αγωνιστεί σε Δόξα Δράμας, Ηρακλής και Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο δεύτερος που έχει δώσει τα χέρια με τον Κούγια είναι ο Ασίγκμπα. Το ενδιαφέρον της ΑΕΛ το έχει αποκαλύψει το Sportime στην έντυπη έκδοση του από τις 10 Μαΐου. Ο Γκανέζος αμυντικός έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ (2014-16 Παναχαϊκή) και υπάρχει δεδομένη συμφωνία, αφού δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Λαμία, το οποίο εκπνέει αυτό το καλοκαίρι.

Τέλος, η ΑΕΛ έχει στα χέρια της υπογεγραμμένο προσύμφωνο με επιθετικό που αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν σε πρωτάθλημα της Ευρώπης, αλλά δεν είναι Ευρωπαίος στην καταγωγή και δεν έχει αγωνιστεί σε ομάδα της χώρας μας κατά το παρελθόν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην ΑΕΛ ο Πασχάλης Κάσσος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.