Γεφυρώνεται το χάσμα με Λεοζίνιο

Αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του 33χρονου μέσου στην ΑΕΛ
Γεφυρώνεται το χάσμα με Λεοζίνιο

Ανατροπή του κλίματος στην ΑΕΛ με τον Λεοζίνιο. Αν και αρχικά φαινόταν πως ο Βραζιλιάνος βρισκόταν στην πόρτα της εξόδου, τα δεδομένα μοιάζουν να ανατρέπονται έπειτα από τετ-α-τετ του Αλέξη Κούγια με τον Βέλα Τζούνιορ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ συναντήθηκε με τον μάνατζερ του 33χρονου ποδοσφαιριστή, σε μία προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό και να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, ο Λεοζίνιο θέλει να παραμείνει στην ΑΕΛ για ακόμα ένα χρόνο και δέχεται τη μείωση αποδοχών. Αρκεί αυτή να μην είναι στα επίπεδα που επιθυμεί η διοίκηση. Εξελίξεις θα υπάρξουν άμεσα και ίσως μέσα στην επόμενη εβδομάδα το θέμα ξεκαθαρίσει μια και καλή.

Ο Φριουί και οι δύο προτάσεις

Η ΑΕΛ «έκλεισε» την πρώτη της μεταγραφή από το εξωτερικό. Όπως αποκάλυψε το Sportime.gr, ο 27χρονος Αλγερινός επιθετικός Σαμί Φριουί υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ΠΑΕ και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής από τη συγκεκριμένη χώρα που θα φορέσει τη «βυσσινί» φανέλα.

Επόμενος μεταγραφικός στόχος για την ομάδα της Λάρισας είναι ένας επιθετικός και ένας στόπερ. Η ΑΕΛ έχει καταθέσει πρόταση σε Ευρωπαϊο φορ που προέρχεται από καλή σεζόν και ελπίζει ότι θα τον «κλείσει». Όπως επίσης και σε έναν νεαρό κεντρικό αμυντικό από χώρα των Βαλκανίων.

Συμφώνησε με Σαμί Φριουί η ΑΕΛ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γεφυρώνεται το χάσμα με Λεοζίνιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.