ΑΕΛ

Εγγυημένο κέρδος με Μόρα

Η είδηση της ανανέωσης της συνεργασίας της Λάρισας με τον Βαγγέλη Μόρα, σκόρπισε ικανοποίηση στην πλειοψηφία των οπαδών της ΑΕΛ και η αλήθεια είναι πως έγινε κατόπιν ώριμης σκέψης του Αλέξη Κούγια. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, αμφιταλαντεύτηκε αρκετά για το αν χωρούσε ο 37χρονος αμυντικός στο πλάνο 4ετίας που σχεδιάζει ο Σωτήρης Αντωνίου, σε συνδυασμό...
Εγγυημένο κέρδος με Μόρα

Η είδηση της ανανέωσης της συνεργασίας της Λάρισας με τον Βαγγέλη Μόρα, σκόρπισε ικανοποίηση στην πλειοψηφία των οπαδών της ΑΕΛ και η αλήθεια είναι πως έγινε κατόπιν ώριμης σκέψης του Αλέξη Κούγια.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, αμφιταλαντεύτηκε αρκετά για το αν χωρούσε ο 37χρονος αμυντικός στο πλάνο 4ετίας που σχεδιάζει ο Σωτήρης Αντωνίου, σε συνδυασμό με το εγχείρημα της μείωσης του μέσου όρου ηλικίας της ομάδας. Ολα, όμως, έπαιξαν τον ρόλο τους. Με την παραμονή του Λαρισαίου Μόρα, κερδίζει περισσότερα από όσα ενδεχομένως θα χάσει.
Πρώτον, η παραμονή του ήταν επιθυμία του προπονητή και δεύτερον, με αυτή, ο Κούγιας αποφεύγει ν’ ανοίξει νέο «μέτωπο» με τους οπαδούς της ΑΕΛ που βλέπουν στο πρόσωπο του διεθνή αμυντικού μια ηγετική φυσιογνωμία. Αλλά πέρα από αυτά τα δυο, υπάρχει και η μακροπρόθεσμη προοπτική.

Ειδικά από την στιγμή που πολλά μπορούν ν’ αλλάξουν κατά την διάρκεια της σεζόν. Ο Κούγιας θα ήθελε τον Μόρα να συνεχίζει στην ΑΕΛ από άλλο πόστο σε βάθος χρόνου. Από το πόστο του γενικού αρχηγού ενδεχομένως και σίγουρα εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η να παίξει έναν άλλον πιο κομβικό ρόλο στις εξελίξεις της ΠΑΕ που μπορούν να αφορούν ακόμη και το μέλλον της!

Αλλωστε, ο ίδιος ο Κούγιας προσφάτως έβαλε επίσημο πωλητήριο στην ΠΑΕ έναντι 4 εκατ. ευρώ. Ο Μόρας με τις διασυνδέσεις και τις γνωριμίες που έχει από την ποδοσφαιρική του θητεία στην Ιταλία, δεν έχει κρύψει ποτέ πως τον ενδιαφέρει ο τομέας του αθλητικού μάνατζμεντ. Εχει, μάλιστα ξεκινήσει, ήδη κάποιες συνεργασίες, προετοιμάζοντας το έδαφος για την επόμενη μέρα. Μην αποκλείσει, λοιπόν κανείς, η προέκταση αυτής της συνεργασίας, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, να βγάλει πολλαπλώς ωφελημένες όλες τις πλευρές.

Από τη στήλη ΚΑΚΙΕΣ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εγγυημένο κέρδος με Μόρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.