ΑΕΛ

Γρομητσάρη και Σαχίτι ανακοίνωσε η ΑΕΛ

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τους Θεσσαλούς, με την απόκτηση του 27χρονου στόπερ και του 23χρονου Κοσσοβάρου
Γρομητσάρη και Σαχίτι ανακοίνωσε η ΑΕΛ

Μεταγραφών συνέχεια για την ΑΕΛ που προχώρησε σε σημαντική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. Ο λόγος για τον Χρήστο Γρομητσάρη και τον Σουάντ Σαχίτι, οι οποίοι ανακοινώθηκαν και επίσημα από την ΠΑΕ.

Ο 27χρονος Έλληνας στόπερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, προς επιβεβαιώση του ρεπορτάζ του Sportime.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 2ετούς επαγγελματικού συμβολαίου με τον 27χρονο στόπερ Χρήστο Γρομητσάρη, ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία δυόμισι χρόνια στην ομάδα της Κέρκυρας και την προηγούμενη σεζόν είχε 28 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Το κύριο χαρακτηριστικό του Χρήστου Γρομητσάρη είναι η πολύ μεγάλη ταχύτητα και το εξαιρετικό άλμα. Ο Γρομητσάρης είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών και εκτός από την εξαιρετική αγωνιστική συμπεριφορά του, είναι ένας και ένας εξαίρετος χαρακτήρας».

Όσον αφορά τον Σαχίτι, ο 23χρονος Κοσσοβάρος μέσος αποκτήθηκε από την Σκεντερμπέου και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ απέκτησε για 3 χρόνια τον εν ενεργεία διεθνή επιτελικό μέσο της Εθνικής Κοσσόβου Suad Sahiti.

O Sahiti είναι 23 ετών, έχει ύψος 1,79 και τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η μεγάλη ταχύτητα και η εξαιρετική τεχνική του.

Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Αλβανίας με την Σκεντερμπέου, στην οποία μέχρι χθες ήταν αναντικατάστατο μέλος σε πρωτάθλημα και κύπελλο και είχε και 8 συμμετοχές στα προκριματικά και τους ομίλους του Europa League, στο οποίο η Σκεντερμπέου την προηγούμενη σεζόν διακρίθηκε».

Γρομητσάρης για ΑΕΛ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γρομητσάρη και Σαχίτι ανακοίνωσε η ΑΕΛ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.