ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Σπανός και η καταμέτρηση των ψήφων

Ανεβάζουν στροφές στην Κέρκυρα για την επόμενη σεζόν
Ο Σπανός και η καταμέτρηση των ψήφων

Όσο περίμενε, περίμενε… Ο σχεδιασμός πρέπει να ξεκινήσει για την επόμενη σεζόν και στην Κέρκυρα το έχουν πάρει απόφαση. Γνωρίζουν πως κανονικά δεν μπορούν να περιμένουν ούτε μέχρι τη Δευτέρα (25/6), όταν γίνεται το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League.

Γι’ αυτό και η καταμέτρηση των ψήφων για την αναδιάρθρωση έχει ήδη αρχίσει. Τα κουκιά δεν φαίνεται να βγαίνουν, ωστόσο, οριστικά στο νησί θα ξέρουν μέχρι την Παρασκευή (22/6) για την τάση των ομάδων.

Εάν κλειδώσει ο υποβιβασμός, τότε προπονητής θα είναι ο Δημήτρης Σπανός. Με τον πρώην τεχνικό του Άρη υπάρχει προφορική συμφωνία και αυτό που μένει είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Οι συζητήσεις με αρκετούς από το περσινό ρόστερ είναι σε εξέλιξη, ενώ εντός των ημερών θα παρθεί η απόφαση και για την προετοιμασία. Νάουσα ή Καρπενήσι είναι το δίλημμα προς το παρόν, ενώ υπάρχει η σκέψη να γίνουν κάποια φιλικά εκτός συνόρων. Τέλος, πιθανότατα θα ανανεωθεί η συνεργασία με τη Macron.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Σπανός και η καταμέτρηση των ψήφων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.