ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Παράσχος: «Την τύχη στα χέρια μας»

Θετικό αποτέλεσμα στα Γιάννενα και τρεις βαθμοί ακόμη, αρκούν στον Απόλλωνα για την παραμονή
Παράσχος: «Την τύχη στα χέρια μας»

Μεγάλη νίκη που έχει τεράστια βαθμολογική σημασία, χαρακτήρισε την επιιτυχία της ομάδας του ο Γιώργος Παράσχος, μετά το τέλος του αγώνα με την Λάρισα.

Ο πολύπειρος τεχνικός απέδωσε το 3-0, στην δουλειά που έγινε στην ομάδα το 15νθημερο της διακοπής σε συνδυασμό πως οι άλλες ομάδες έχασαν την συνοχή τους. Επίσης μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα που  έρχεται και για το πειθαρχικό παράπτωμα του Στόουκς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Απόλλωνα στην συνέντευξη Τύπου.

«Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ωραίο παιχνίδι. Η Λάρισα ήταν επικίνδυνη και εμείς  ήμασταν και τυχεροί στο δοκάρι αλλά και με τις αποκρούσεις Χουάντερσον.

Το Β ημίχρονο ανήκει σε μας. Μετά το δεύτερο γκολ ηρεμήσαμε και κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα Τώρα βλέπουμε με μεγάλη αισιοδοξία το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς.

Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Αν μπορέσουμε και πάρουμε κάτι από αυτό το ματς, εκτιμώ πως τρεις βαθμοί μας αρκούν για να μείνουμε στην κατηγορία».

Για την αργοπορημένη επιστροφή του Στόουκς

«Μας είπε ότι έχει ένα πρόβλημα υγείας ο πατέρας του και μας ζήτησε μια μέρα επιπλέον άδεια. Τελικά η μια μέρα, έγινε όλη η εβδομάδα. Ηταν φυσικό να μείνει εκτός ομάδας. Θα απολογηθεί και θα δούμε ποια ποινή θα του επιβληθεί στην περίπτωση φυσικά που κριθεί αδικαιολόγητος».

Για την απουσία του κόσμου σε ένα τόσο κρίσιμο ματς…

«Σε άλλα φετινά παιχνίδια είχε περισσότερο κόσμο και σε αυτό που ήταν τόσο κομβικό, ο κόσμος δεν έδωσε το παρών. Δεν αισθανόμαστε ευχάριστα. Ισως να ξενέρωσε ο κόσμος από όλα αυτά που γίνονται στο ποδόσφαιρο μας. Δυστυχώς όσο περνάνε τα χρόνια και δεν αλλάζει η κατάσταση θα βλέπουμε όλο και λιγότερο κόσμο. Θα παίζουμε σε άδειες κερκίδες».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παράσχος: «Την τύχη στα χέρια μας»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.