ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Μάντζιος: «Να αφήσω πίσω μου την υπόθεση ντόπινγκ»

Ο 35χρονος επιθετικός του Απόλλωνα μίλησε για τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε και τόνισε ότι θέλει να παίξει ποδόσφαιρο για 2-3 χρόνια ακόμη
Μάντζιος: «Να αφήσω πίσω μου την υπόθεση ντόπινγκ»

Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova, ο Βαγγέλης Μάντζιος μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υπόθεση ντόπινγκ.

Ο 35χρονος επιθετικός μίλησε για τα όσα συνέβησαν εκείνη την εποχή, ενώ τόνισε ότι θα ήθελε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο για 2-3 χρόνια ακόμη.

Παρακάτω ακολουθεί ένα μέρος από τη συνέντευξη:

Είχες μια περιπέτεια, έμεινες μακριά από το ποδόσφαιρο περισσότερο από έναν χρόνο, όμως συνέρχεσαι…

«Είχα μια περιπέτεια με ένα θέμα, έμεινα 1,5 χρόνο χωρίς ποδόσφαιρο. Μου στοίχισε ψυχολογικά και αγωνιστικά. Προσπαθώ τώρα να βελτιώνομαι και να βοηθήσω τον εαυτό μου και νομίζω σιγά σιγά επανέρχομαι».

Σκέφτηκες να σταματήσεις το ποδόσφαιρο…

«Δεν κρύβω ότι μου πέρασε από το μυαλό και αυτό, ναι. Ήμουν ψυχολογικά χάλια. Ευτυχώς όμως βγήκε η απόφαση, οπότε πλέον όλα καλά…».

Κανείς δεν κατάλαβε τι σου συνέβη, γιατί είσαι καταξιωμένος ποδοσφαιριστής, σε μια ηλικία με μεγάλη εμπειρία…

«Ήταν ένα περιστατικό που θέλω να ξεχάσω. Ό,τι έγινε, έγινε από λάθος. Προσπαθώ να το ξεχάσω και να προχωρήσω. Αν ο κόσμος είχε συγκλονιστεί, φανταστείτε τι είχα πάθει εγώ. Προσπαθώ απλά να το ξεχάσω. Η ουσία εκείνη που βρέθηκε στις εξετάσεις μου δεν βοηθάει την απόδοση των παικτών. Απολογήθηκα, είπα αυτά που έπρεπε να πω, παρουσίασα όσα χαρτιά έπρεπε. Στην ηλικία που ήμουν δεν είχα ανάγκη από κάποια ουσία για να βοηθηθώ. Τελικά το κατάλαβαν μετά από 1,5 χρόνο».

Πως ήταν αυτό το διάστημα για σένα;

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Τα σκέφτηκα όλα, μέχρι και να τα παρατήσω. Αν αργούσε κι άλλο η απόφαση, θα το έκανα. Έκανα προπονήσεις με τον γυμναστή μου, δούλεψα, έκανα προπονήσεις με κάποιες ομάδες για να κρατήσω το σώμα μου σε καλή κατάσταση. Χρειάζεται επιμονή, υπομονή για να επανέλθω στην κατάσταση που ήμουν, μακάρι να τα καταφέρω. Στόχος μου είναι να παίξω μπάλα για δυο – τρία χρόνια, με βοηθάει και το κορμί μου, θα δούμε.

Τώρα στον Απόλλωνα θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ για να σωθεί η ομάδα. Αυτός είναι ο μόνος μου στόχος. Είναι γνώριμο το περιβάλλον, ξέρω και πολλά παιδιά από παλιά».

Από τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκες, που έζησες τις ομορφότερες εμπειρίες;

«Ξεχωρίζω τον Παναθηναϊκό που έπαιξα στο Champions League δυο χρονιές, ήταν πολύ όμορφα. Στον ΟΦΗ πέρασα πολύ ωραία, στη Λιβαδειά έζησα πολύ ωραία 3,5 χρόνια. Δεν επεδίωξα να μείνω στο εξωτερικό περισσότερο μετά την Άιντραχτ, ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα, ίσως ήταν λάθος μου, αλλά έτσι έπραξα».

Απόλλων Σμύρνης για Τούμπα: Η πρώτη αποστολή του Ματζουράκη

«Μ’ αυτόν μέχρι τέλους»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάντζιος: «Να αφήσω πίσω μου την υπόθεση ντόπινγκ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.