ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμ.-Απόλλων Παρ.: Περίπατο η «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε πολύ εύκολα με 5-0 του Απόλλωνα Παραλιμνίου για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου
Απόλλων Σμ.-Απόλλων Παρ.: Περίπατο η «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Ο Απόλλων Σμύρνης ξέσπασε και πήρε την πρώτη του νίκη σε όλες τις φετινές διοργανώσεις, με το ευρύ 5-0 επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου για τη δεύτερη αγωνιστική της φάση του Κυπέλλου.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μπήκε πλέον γερά στην πρόκριση, η οποία θα κριθεί την προσεχή και τελευταία αγωνιστική στον αγώνα με τα Τρίκαλα.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη, ήταν ο Τόμας Μπεντινέλι. Ο Βραζιλιάνος πέτυχε χατ-τρικ, ενώ από ένα γκολ πέτυχαν Ζοάο Πέδρο και Κοντογιαννόπουλος.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς υπήρχε μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων.

Στο 19’ ο Μπεντινέλι άνοιξε το σκορ, στο 49’ με πέναλτι έκανε το 2-0, ενώ ο Ζοάο Πέδρο στο 57’ πέτυχε το 3-0. Στο 67’ και πάλι ο Μπεντινέλι έκανε το 4-0, ενώ όταν έδωσε τη θέση του στον Κοντογιαννόπουλο, ο νεαρός διαμόρφωσε το τελικό 5-0 με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Βάσιτς, Βάρκας, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Ρώσση, Γκονσάλες, Πέδρο, Μπεντινέλι (68’ Κοντογιαννόπουλος), Ντεφεδερίκο (74’ Ελ Χέλβε), Ναδάλες, Γκαρός (61’ Μάντζιος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Παύλος Δημητρίου): Σαββίδης, Τριανταφύλλου, Κουτζαβασίλης, Μαυρομάτης, Τσαούσης, Τριανταφύλλου (14’ Δέντσας) Λιάρας, Κεχαγιάς, Παναγιωτίδης (58’ Καρυοφίλης), Οκάν (82’ Γκόλιας), Ζυγκερίδης.

Ο Ατρόμητος διέλυσε τον Ηρακλή με 6-1!

Παναχαϊκή-Ολυμπιακός: «Χωράφι» το Παμπελοποννησιακό!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απόλλων Σμ.-Απόλλων Παρ.: Περίπατο η «Ελαφρά Ταξιαρχία»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.