ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Τεννές: «Αδικούσαμε τους εαυτούς μας»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης δήλωσε πως πολύ δύσκολα θα σωθεί η ομάδα του
Τεννές: «Αδικούσαμε τους εαυτούς μας»

Με χαμένο στοίχημα μοιάζει πια η παραμονή για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το παραδέχτηκε και ο Μπάμπης Τεννές μετά την ήττα στο Αγρίνιο. Ωστόσο, τόνισε ακόμη πως οι παίκτες του έως τώρα έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους.

Αναλυτικά όσα είπε: «Έγινε μια εξαιρετική προσπάθεια από τα παιδιά και βάλαμε δύσκολα στον Παναιτωλικό. Δικαιούμασταν το βαθμό της ισοπαλίας βάσει της εικόνας που είχαμε αλλά για ένα ακόμη παιχνίδι δεν πήραμε βαθμούς. Όμως μέσα στα αποδυτήρια υπάρχει η αίσθηση από τα παιδιά ότι αδικούσαμε πολύ τους εαυτούς μας μέχρι τώρα. Το αν θα φτάσουμε κάποια στιγμή να διεκδικούμε την παραμονή μας, είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή να το πούμε και είναι και πάρα πολύ δύσκολο να γίνει.

Ο Παναιτωλικός στο πρώτο ημίχρονο πάταγε πολύ καλύτερα από εμάς και δίκαια προηγήθηκε. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα άλλαξε προς το καλύτερο, βοήθησαν πολύ οι αλλαγές και λίγο ήθελε να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας. Στον Παναιτωλικό έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές, πάντα θα το λέω, και της εύχομαι τα καλύτερα».

Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης 2-1: Σε ευρωπαϊκή τροχιά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τεννές: «Αδικούσαμε τους εαυτούς μας»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.