Sportime

Απόλλων Σμύρνης: Με τρεις απουσίες στα Τρίκαλα

Οι Στάθης, Τριάδης και Κοντοές αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και θα μείνουν εκτός αποστολής για το ματς της Πέμπτης (20/12) κόντρα στον ΑΟΤ

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Απόλλων Σμύρνης: Με τρεις απουσίες στα Τρίκαλα
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Σε ρυθμούς κυπέλλου κινείται ο Απόλλων Σμύρνης ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (20/12) κόντρα στα Τρίκαλα.

Με τους Στάθη, Τριάδη και Κοντοέ να μην παίρνουν μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας (17/12) λόγω τραυματισμών.

Οι δύο πρώτοι δεν έχουν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, ενώ ο τρίτος έγινε αναγκαστικά αλλαγή στον αγώνα με την Ξάνθη, καθώς ένιωσε ένα σφίξιμο στο σημείο που είχε υποστεί θλάση.

Και οι τρεις δεν υπολογίζονται εν όψει ΑΟΤ, με τον Στάθη να χάνει πιθανότατα και το παιχνίδι με τους Φθιώτες.

Ο Τριάδης θα προσπαθήσει να προπονηθεί κανονικά την Τρίτη (17/12) και να τεθεί στην διάθεση του Μπάμπη Τεννέ για την αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

http://www.sportime.gr/apollon-smyrnis/218079/tennes-i-omada-einai-stin-entatiki-tha-doyme-an-tha-epizisei/

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα